Voor het seizoen 2022-2023 zijn wij op zoek naar een:
Trainer/Coach voor ons tweede elftal (reserve 2e klasse)

WIE ZOEKEN WIJ?
Wij zoeken een betrokken trainer die zich ervoor inzet om met ons tweede elftal dat bestaat uit jonge, enthousiaste en ambitieuze spelers een goede voetbalsfeer te creëren waarin prestaties en plezier hand in hand gaan.
Je werkt op een positieve manier om spelers beter te maken door middel van trainingen (dinsdag en donderdag) en wedstrijden op zaterdag.

JOUW PROFIEL
Als trainer beschik je over een goede en heldere voetbalvisie en je kunt dit duidelijk overbrengen op het team en de individuele spelers. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en staat stevig in je voetbalschoenen. Je toont daarnaast betrokkenheid bij de rest van onze vereniging. Het hebben van UEFA C is een pré.

ONS AANBOD
Wij bieden een gevarieerde en uitdagende functie in een gezellige werkomgeving binnen een ambitieuze vereniging. Sportlust’46 beschikt over een fijne accommodatie met bijbehorende faciliteiten om te trainen en te spelen. Dit alles gaat vergezeld met een marktconform salaris.

REAGEREN
Spreekt bovenstaande je aan en voldoe je aan het profiel? Mail dan jouw motivatiebrief (inclusief CV + salarisindicatie) Ter attentie van Patricia Muit, Bestuurslid Voetbalzaken naar voetbalzaken@sportlust46.nl

Reageren op deze plaatsing