Wij zoeken een trainer-coach die ambitieus, leergierig, pedagogisch sterk en sociaal vaardig is en minimaal in het bezit is van UEFA C, maar het liefste UEFA B. Daarnaast heeft hij/zij ervaring met het trainen en coachen van jonge senioren en is hij/zij beschikbaar voor alle trainingen op de dinsdag- en donderdagavond. De trainer-coach O23 zorgt voor de technische begeleiding en coaching van het O23-elftal op zaterdagmiddag en is de belangrijke schakel tussen de O23 en de technische staf van Zaterdag 1, Zondag 1 (derde klasse), O18 en Hoofd Jeugdopleiding bovenbouw.
De trainer/coach O23 krijgt ondersteuning vanuit de club op het gebied van technische en sociale ontwikkeling van de spelers en van zichzelf. Wij zoeken een trainer/coach die zich voor langere tijd aan AVV Swift wil verbinden en ook zichzelf wil blijven ontwikkelen op technisch en sociaal gebied. Van de O23 trainer vragen wij een flexibele houding met betrekking tot spelers die beschikbaar worden gesteld, waarbij een gezonde balans bestaat tussen individuele ontwikkeling en teamprestatie. Het uitgangspunt van AVV Swift is altijd dominant en aanvallend voetbal vanuit spelprincipes die breed worden gedragen dwars door de jeugdopleiding. Doelstelling van AVV Swift is om zo veel als mogelijk eigen opgeleide spelers door te laten stromen naar de Zaterdag 1. Verhogen van de prestaties van ons O23 team is daarbij cruciaal. Ondersteuning vindt plaats door middel van video-analyse en de trainer werkt vanuit moderne voetbalopvattingen.
AVV Swift is een grote, gezellige en ambitieuze Amsterdamse vereniging met meer dan 1.800 voetballeden waar plezier, ontwikkeling, betrokkenheid en prestaties centraal staan. Wij bieden een marktconforme vergoeding.
Sollicitaties met CV kunt u mailen aan Roel van de Wiel, bestuurslid technisch commissie: tc@avvswift.nl

Reageren op deze plaatsing