AVV Swift (Amsterdam) zoekt voor het seizoen 2023-2024 trainer(s) voor onze bovenbouw selectieteams (O15, O16, O17) die op zaterdag spelen.

| nldevoet-dehdari |

Wij zoeken trainer(s) die ambitieus, leergierig, pedagogisch sterk en sociaal vaardig zijn en minimaal in het bezit zijn van UEFA C. Daarnaast heeft hij/zij ervaring met het trainen en coachen van jonge spelers en is hij/zij beschikbaar voor alle doordeweekse trainingen (3x). De trainer/coach zorgt voor de technische begeleiding en coaching van het bovenbouw elftal op zaterdagmiddag en is de belangrijke schakel tussen de Hoofd Jeugdopleiding bovenbouw, het team en werkt daarnaast nauw samen met de overige bovenbouw trainers.
De trainer/coach krijgt ondersteuning vanuit de club op het gebied van technische en sociale ontwikkeling van de spelers en van zichzelf. Wij zoeken een trainer/coach die zich voor langere tijd aan AVV Swift wil verbinden en ook zichzelf wil blijven ontwikkelen op technisch en sociaal gebied. Van onze trainers vragen wij een flexibele houding met betrekking tot spelers die beschikbaar worden gesteld, waarbij een gezonde balans bestaat tussen individuele ontwikkeling en teamprestatie. Het uitgangspunt van AVV Swift is altijd dominant en aanvallend voetbal vanuit spelprincipes die breed worden gedragen dwars door de jeugdopleiding. Doelstelling van AVV Swift is om zo veel als mogelijk eigen opgeleide spelers door te laten stromen naar de Zaterdag 1 en Zondag 1. Verhogen van de prestaties van onze bovenbouw teams is daarbij cruciaal. Ondersteuning vindt plaats door middel van video-analyse en de trainer werkt vanuit moderne voetbalopvattingen.
AVV Swift is een grote, gezellige en ambitieuze Amsterdamse vereniging met meer dan 1.800 voetballeden waar plezier, ontwikkeling, betrokkenheid en prestaties centraal staan. Wij bieden een marktconforme vergoeding.
Sollicitaties met CV kunt u mailen aan Dohan Karacaer, Hoofd Jeugdopleiding Bovenbouw: [email protected]

Reageren op deze plaatsing