BVCB JO18-1 ( Uitkomende in de Hoofdklasse als JO19 ) zoekt ZSM een enthousiaste en ambitieuze trainer/coach.

BVCB is een club in beweging met zo’n 1.000 leden, waaronder een grote jeugdafdeling. De afgelopen jaren is een fundament gelegd voor het technische beleid, waarbij er een combinatie is van plezier, leren en beter worden.

Binnen dit kader zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste trainer voor ons JO18-1 team, dat komend seizoen uitkomt in de Hoofdklasse. Dit team bestaat uit talentvolle spelers welke voorbereid willen worden om uiteindelijk door te stromen naar de Senioren 1 of O23. Als hoofdtrainer krijg je ondersteuning vanuit de Technische Commissie. Als trainer werk je conform de visie en beleidsplan van BVCB, stem je regelmatig af met de Hoofd Jeugd Opleiding en de overige trainers.

Je bent enthousiast, leergierig en betrokken? Je maakt graag deel uit van een team trainers en beschikt over sociale vaardigheden, zoals goed communiceren en samenwerken? Je hebt ervaring met het geven van voetbaltrainingen en begeleiden van wedstrijden? Je bent in het bezit van een trainersdiploma? Je bent een teamplayer met een heldere visie?
Dan komen wij graag in contact met je via
tc@bvcb.nl

Reageren op deze plaatsing