BVV Barendrecht zoekt hoofdtrainer/coach voor JO17 selectie

| nldevoet-dehdari |

BVV Barendrecht is een gerenommeerde zaterdagamateurvereniging, spelend in de 3e divisie. Deze mooie vereniging hecht veel waarde aan de doorstroming van jeugdspelers richting de seniorenselecties.

Het doel van de jeugdopleiding is om spelers en trainers voortdurend een leeromgeving aan te bieden waarin zij zich continu kunnen ontwikkelen. Ontwikkeling op het gebied van technisch, tactisch, mentaal en fysiek. Trainers en spelers worden actief hierin begeleid.

De BVV Barendrecht kent 1.100 jeugdleden en alle standaardteams spelen op divisieniveau. Daarbij is de jeugdopleiding een gecertificeerde regionale jeugdopleiding en partner van de Feyenoord Academy.

De JO17-selectiegroep traint drie keer per week op maandag, dinsdag en donderdag van 19:30 tot 21:00 uur. De trainingsdagen en -tijden zijn bewust gelijk getrokken met de selecties van het eerste elftal en de JO19-selectie, zodat de trainers frequent contact kunnen onderhouden met de hoofdtrainer van het eerste elftal en overige bovenbouw (jeugd)selectietrainers.
Ben jij in het bezit van het diploma UEFA B en ben jij de hoofdtrainer die ervaring heeft met het werken met een jonge, talentvolle spelersgroep en de vaardigheden heeft om de doorstroming van jeugdtalenten naar het eerste elftal te faciliteren en te bevorderen door spelers op een enthousiaste wijze te motiveren en verbinding te creëren binnen het team en met de vereniging? Stuur dan je sollicitatie met C.V. naar het Hoofd Jeugdopleiding Arno Kooij ([email protected]).

Wij bieden:
• Een fijne werkomgeving waarin je je als trainer kunt ontwikkelen;
• Een vereniging waar plezier en presteren samengaan;
• Een duidelijke visie in het opleiden van spelers en trainers;
• Goede faciliteiten en accommodatie.

Reageren op deze plaatsing