Ben jij een voetbaltrainer, heb je een eigen team, maar wil jij graag meer uren maken op het veld? Word COERVER VOETBALCOACH bij Coerver Coaching en maak extra uren naast je eigen team! Ideaal toch?

Door de groei in het aantal samenwerkende partnerclubs zijn wij op zoek naar trainers die inzetbaar zijn bij diverse partnerclubs. Daarnaast verzorgen wij diverse clinics & events in vakantieperioden waarbij wij op zoek zijn naar flexibel inzetbare trainers.

Wij van Coerver Coaching hebben als voornaamste doel trainers en spelers beter te maken. Daarom bieden wij aanvullende trainersopleidingen en voetbaltrainingen aan volgens de Coerver Coaching methode.

DE WERKZAAMHEDEN
De werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van aanvullende voetbaltraining(en) op basis van de Coerver Coaching methode. Je zal intern verder worden opgeleid volgens de Coerver Coaching methodiek.

Je komt terecht in een dynamische organisatie waar iedereen werkt met een enorme passie voor voetbal, een organisatie waar de individuele ontwikkeling van spelers voorop staat om ze op te leiden tot creatieve teamtactische spelers.

Ben jij tussen de 18 en 45 jaar en wil je graag onze Coerver Voetbalcoach worden? Stuur dan een mail naar info@coervercoaching.nl met je CV en een korte motivatie.

Reageren op deze plaatsing