Wij zijn op zoek naar een coördinator meisjes- en vrouwen binnen Z.V.V. Pelikaan. Onze sterk groeiende meisjes- en vrouwen afdeling brengt daardoor veel functies en verantwoordelijkheden met zich mee. De coördinatoren moeten een enorme toevoeging zijn aan de ontwikkeling van de jeugdopleiding van Z.V.V. Pelikaan. De meisjes- en vrouwen
worden verdeeld in verschillende leeftijdsgroepen, waaraan een coördinator verbonden zal zijn: Vrouwen 1, Meisjes MO15-1, overige meisjes die tussen de jongens voetballen.

De coördinator meisjes- en vrouwenvoetbal heeft bij voorkeur een voetbaltechnische achtergrond en een groot netwerk om de aanwas van nieuwe meisjes en vrouwen te continueren. De coördinator is bij voorkeur een vrouw maar een man is niet ondenkbaar.

Er is veel overleg met de coördinator jongens en het bestuur van de jeugdafdeling en senioren. Dit om door te ontwikkelen in de gehele jeugdopleiding. Tijdens dit overleg worden er zaken besproken die op dat moment spelen, maar nog belangrijker is dat hier het beleid van de toekomst wordt bepaald. Wat is ons jeugdvoetbalbeleid en welke rol hebben meisjes daarin? Wat is ons budgetbeleid qua vrouwen en meisjes? Wat is ons communicatiebeleid? etc. Daarnaast worden met de trainers van de vrouwen en meisjes gesprekken gevoerd en worden deze bijgestuurd in de manier van trainen.

Reageren op deze plaatsing