Koninklijke UD 1875 staat bol van ambities. De club van jongens van de bal en jongens van de pret, zoals het clublied ons leert, is bezig met een het vormgeven van een serieus Jeugdplan. Koninklijke UD voetbalt met haar eerste nu in de 4de klasse van de zaterdag competitie. Wisselende resultaten worden wel steevast gevierd tijdens een oergezellige 3de helft in het prachtige clubhuis. Als familieclub hecht Koninklijke UD eraan, dit clubhuis het kloppend hart van de vereniging te laten zijn. De activiteiten commissie organiseert hier onder andere het samenzijn van het UD Nieuwjaars 7-tegen-7-toernooi, het UD after-Christmas-diner, een darttoernooi, de jaarlijkse Koninklijke UD-verjaardag. Activiteiten voor alle leden, jeugd en senior, en natuurlijk voor ouders, leiders en trainers.

Voor seizoen 2023/2024 is de Koninklijke UD 1875 op zoek naar een enthousiaste trainer voor de JO17-1 – selectie. Koninklijke UD 1875 is een ambitieuze vereniging waarbij we streven om al onze selectieteams minimaal in de 1ste klasse te laten spelen, uiteraard geldt dit ook de JO17-1 – selectie. De verwachting is dat wij aankomend seizoen daar nog niet zullen starten, maar daarom zijn dan ook op zoek naar een trainer die onze spelers naar het gewenste niveau kan begeleiden.

We zijn dus op zoek naar:

Een enthousiaste trainer, bij voorkeur, TCIII gediplomeerd of de ambitie en intentie dat te gaan worden.
Een trainer die zich voor langere periode wil verbinden, bij voorkeur meer dan 2 seizoenen.
Een trainer die 2 keer in de week een training verzorgt en aanwezig is bij de wedstrijden.
Een trainer die in staat is om naast het team als geheel, ook de individuen op een constructieve wijze te begeleiden.

Als vereniging bieden wij:

Een gestructureerde samenwerking met het jeugdbestuur.
Een vergoeding passende bij het niveau van het team en trainer.
Doorgroeimogelijkheden binnen de vereniging.
Een uitdagende selectie met potentie.

Wil jij bij Koninklijke UD als trainer aan de slag? Stuur dan jouw motivatie en CV naar coordinatorjo17@konud.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met jou op.

Reageren op deze plaatsing