gezocht jeugdtrainer JO 14

| nldevoet-dehdari |

Voor onze jeugdopleiding zijn wij met ingang van het seizoen 2022/2023 op zoek naar trainers voor de volgende selectieteams bij onze jeugd:

• JO14 (11×11, 3e klasse)

Werkomgeving:

VV SPW is een kleine vereniging met ca. 100 jeugdleden welke nog elk jaar groeit. Bij SPW houden we naast goede prestaties op het veld, ook van gezelligheid en hechten veel waarde aan voetbalplezier van onze spelers, vrijwilligers en medewerkers.

Werkwijze

Als trainer krijg je vanuit de club de juiste begeleiding en tools aangeboden die je kunt inzetten om de voetbaltechnische en sociale vaardigheden van zowel je spelers als van jezelf te verbeteren. Daarnaast bieden we opleidingsmogelijkheden buiten de club en zijn er doorgroeimogelijkheden binnen de club mogelijk in verschillende functies.

Wat biedt VV SPW jou?

Naast de hierboven genoemde opleidings- en ontwikkelmogelijkheden: een marktconforme vergoeding, afhankelijk van jouw ervaring en behaalde diploma’s.

Ben jij enthousiast geworden en denk jij de trainer te zijn die wij zoeken? Mail dan jouw voetbal- en trainers cv en een korte motivatie t.a.v. Klaas Muntjewerff naar: [email protected] of naar [email protected]

voor info kunt u ons ook bellen 06-53765748

Reageren op deze plaatsing