Gezocht; Technisch Jeugd Coördinator

| nldevoet-dehdari |

Sportclub Westervoort is op zoek naar een enthousiaste en ervaren Technisch Jeugd Coördinator (TJC).

De jeugdafdeling van Sportclub Westervoort wil zich verder ontwikkelen, zodat onze jeugdvoetballers met veel plezier de voetbalsport kunnen blijven beoefenen. Daarnaast wil de vereniging kwalitatief stappen blijven zetten om de doelstellingen van het beleidsplan te behalen. De ambitie van de vereniging is om teams, trainers en leiders te begeleiden voor, tijdens en na de trainingen en wedstrijden.

Daarnaast staat het voetbal in Westervoort aan de vooravond van een grote verandering, de besturen van Sportclub Westervoort en AVW’66 hebben namelijk aangegeven in de toekomst verder te willen als één vereniging. Dit heeft als gevolg dat de jeugdafdeling van beide verenigingen met ingang van aankomend seizoen op grote schaal gaan samenwerken. Dit geldt voor de lichtingen van de O8 t/m de O13. Van de nieuwe TJC wordt verwacht dat hij zich hier een weg in vindt en, samen met een afvaardiging van beide verenigingen, sturing geeft aan de ontwikkeling van het jeugdvoetbal in deze lichtingen.

Taken en verantwoordelijkheden:

De TJC is primair verantwoordelijk voor de jeugdteams van Sc Westervoort. Onze doelstelling is door de kwaliteit van onze jeugdopleiding verder te verbeteren op termijn met onze 1e teams uit te komen op hoofdklasse niveau.

Het aanstellen, coachen en begeleiden van de trainers van deze teams is dan ook een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van de TJC. Daarnaast speelt de TJC, samen met de verschillende trainers, een regisserende rol in de totstandkoming van de teamindeling van de jeugdafdeling.

Als TJC neem je plaats in de voetbalzakencommissie waarin je fungeert als eindverantwoordelijke voor de gehele jeugdafdeling bij Sportclub Westervoort.

Bij Sportclub Westervoort werken we met een voetbalbeleidsplan, de TJC neemt dit als leidraad voor het uitvoeren van zijn rol.

Invulling:

Het betreft een functie voor 10-12 uur per week.

Invullen van de uren naar eigen inzicht.

De TJC rapporteert aan de voetbalzakencommissie.

Functieprofiel:

Wij zijn op zoek naar een persoon die aantoonbaar ervaring heeft in het (amateur)voetbal, bij voorkeur in de jeugd. Hij/zij moet in het bezit zijn van een trainersdiploma of diploma voor TJC.

Je vindt het leuk om samen te werken met de vele verschillende personen en onderdelen van onze vereniging. En daarnaast ben je in staat om zuivere afwegingen te maken tussen de belangen van verschillende teams.

Herken jij je in bovenstaande profiel en wil jij graag de uitdaging aan gaan om samen de jeugdopleiding van Sportclub Westervoort verder te verbeteren, stuur dan je CV en motivatie naar: [email protected]

Reageren op deze plaatsing