Hoofd Jeugdopleiding

| nldevoet-dehdari |

SV Houtwijk is een leuke, gezonde club in Den Haag Houtwijk. De afgelopen twee seizoenen is er een mooie stabiele basis gelegd binnen de organisatie en is er een nieuw jeugdbestuur gevormd. De eerste stappen zijn gezet naar het professionaliseren van de club.
Organisatorisch staat het bij SV Houtwijk goed en nu is het moment om op technisch gebied verder de diepte in te gaan. Om hieraan bij te dragen zijn wij opzoek naar een HJO.

De HJO richt zich hoofdzakelijk op het door ontwikkelen van het jeugdvoetbal beleid en deze implementeren en bewaken binnen de jeugdafdeling. Samen met de jeugdcoördinator en de Technische Commissie (TC) is de HJO verantwoordelijk voor de opleiding en begeleiding van alle trainers.

Taken en verantwoordelijkheden:
– Het door ontwikkelen en bewaken van het beleid binnen de jeugdopleiding;
– Opleiden en begeleiden van (jeugd)trainers;
– Organiseren van trainersbijeenkomsten;
– Focus op het ontwikkelen van een doorstroom van de jeugd naar de senioren;
– Leden werven door het organiseren van activiteiten als: opendagen, toernooien;
– Het maken van de (jeugd)teamindelingen;
– Op verzoek aansluiten bij overleg van de Jeugd Commissie
Wij zoeken:
Iemand die actief mee gaat werken aan het verder professionaliseren van de club. Die bereid is twee trainingsavonden en op zaterdag aanwezig te zijn. Iemand die zich thuis voelt binnen een familiair club klimaat en hier actief aan bijdraagt. Is in het bezit van minstens UEFA C en eventueel andere gerelateerde voetbal diploma’s. Iemand die sociaal en communicatief sterk is.

Wij bieden:
Een passende vergoeding. Een jeugdopleiding waar wij met elkaar hard werken aan een gezonde en professionele club. Een gezellige omgeving waar je je thuis zult voelen.

Bij interesse graag contact opnemen met Andries Bongers via [email protected]

Reageren op deze plaatsing