Hoofd Opleiding Breedtesport

| nldevoet-dehdari |

sv Dios is de op-een-na-grootste voetbalvereniging van de Haarlemmermeer, met bijna 1000 leden. Van al die leden, hebben we bijna 600 jeugdleden, en juist daar willen we in investeren, want: wie de jeugd heeft, heeft de toekomst !
Wij zoeken een ambitieuze trainer/coach, die meer kan dan alleen een team trainen. Die zich wil bekwamen/doorontwikkelen als mens, als trainer en als manager. Wij denken namelijk dat je niet alleen veel verstand van voetbal moet hebben (minimaal UEFA C en/of HO C), maar dit vooral ook goed over kunnen brengen aan onze trainers van onze Breedtesport teams.
Je bent dus een mensen-mens, die alle trainers (vaak welwillende vaders/moeders) gaat helpen bij het opzetten van goede trainingen, die passen bij het team en het niveau.
Je helpt ze met het voetbalgedeelte, maar ook met het organisatorische deel, en het pedagogische deel. En dat doe je voor de trainers van Jongensteams, Meidenteams en G-teams, zodat die trainers hun spelers/speelsters weer maximaal kan helpen om te ontwikkelen. Want dat is het grote doel wat we hebben:
Als je bij sv Dios voetbalt, krijg je een geweldige voetbalopleiding, waardoor je maximaal leert en plezier hebt !

Ben (of ken) jij de nieuwe Hoofd Opleidingen Breedtesport voor sv Dios ? Stuur een mail met daarin je motivatie + CV naar [email protected]. Ik neem dan op korte termijn kontakt met je op.

Reageren op deze plaatsing