Hoofdtrainer Floreant o23

| nldevoet-dehdari |

Floreant o23 zoekt nieuwe trainer/coach!

Vanaf het seizoen 2022-2023 zal de selectie van Floreant bestaan uit een 1ste elftal en een o23 elftal. Binnen onze dorpsclub staat de jeugd centraal en heeft het als doel om spelers op te leiden om uiteindelijk de stap te maken naar het eerste elftal. Dit doen we door te investeren in de jeugd en er voor te zorgen dat de faciliteiten zo goed mogelijk op orde zijn. Zo worden er deze zomer twee kunstgrasvelden vervangen waar in de voorbereiding direct op getraind kan worden.

Als hoofdtrainer van dit elftal krijg je te maken met een enthousiaste groep jonge spelers die de ambitie hebben om uiteindelijk het eerste elftal te halen. Om hen hierbij te helpen zijn we opzoek naar een trainer met minimaal UEFA C op zak en weet je hoe het is om te werken met jonge senioren. Daarnaast ben je sociaal, leergierig en ben je beschikbaar op beide trainingsavonden. Als trainer van het o23 elftal ben je ook verantwoordelijk voor de coaching en begeleiding op de wedstrijdagen. Tot slot vind je het leuk om samen met de hoofdtrainers van Floreant 1 en o19 er voor te zorgen dat spelers zich ontwikkelen.
Taken:
– Verzorgen de trainingen de trainingsdagen;
– Coachen van het o23 elftal op wedstrijddagen;
– Ontwikkelen van jonge spelers en deze klaarstomen voor de stap naar Floreant 1 zonder hierbij het plezier uit het oog te verliezen;
– Nauw samenwerken met de trainers van Floreant 1 en o19.
Eisen:
– Je bent minimaal in het bezit van UEFA C;
– Je hebt ervaring met het trainen van een o19 of o23 elftal;
– Je weet jonge spelers te enthousiasmeren en verder te ontwikkelen;
– Je bent communicatief vaardig;
– Bij voorkeur kom je uit de regio.
Is dit de ideale vervolgstap binnen jouw trainerscarrière of wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Pieter van der Loo (06-53179450), Peter van der Meer (06-52644236) of mail jouw cv naar se[email protected] met als referentie ‘Trainer Floreant o23’.

Reageren op deze plaatsing