hoofdtrainer o23-2

| nldevoet-dehdari |

Vv Katwijk zoekt een ambitieuze trainer voor onze nieuwe o23-2.

De Club en onze ambities

Als een van de grootste voetbalvereniging van de bollenstreek is vv Katwijk dé vereniging voor jongens en meisjes in en om Katwijk. Iedereen die in onze regio woont en passie heeft voor voetbal, vindt in vv Katwijk een warme, open en actieve vereniging.
Met de Katwijk -selectie streven wij ernaar met initiatiefrijk en aanvallend voetbal een stapje hoger te komen. Katwijk 1 speelt al jaren een toonaangevende rol in de 2e divisie, o23-1 – het satelliet team van Katwijk 1 speelt 1e divisie en Katwijk 2 is dit seizoen naar de hoofdklasse gepromoveerd. Het is de bedoeling dat o23-2 in de 4e divisie gaat spelen.

Voor het seizoen 2023-2024 zijn wij op naar een ambitieuze trainer voor onze nieuwe o23-2 die in het bezit is van het KNVB diploma UEFA C [jeugd] of bereid is om deze opleiding te gaan volgen. Naast het bezitten van uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden heb je het speciale talent om met jong volwassenen om te gaan en richt je je op het motiveren en stimuleren van zowel het individu als de gehele groep. En je bent jong van geest!
Er wordt – normaliter – drie keer in de week getraind, maar in overleg kan hiervan worden afgeweken. De competitiewedstrijden worden op zaterdag gespeeld. Je hoofddoelstelling is het – in samenwerking met de trainers van de andere selectieteams en het hoofd jeugdopleiding – ontwikkelen van onze talenten.

Herken je jezelf in bovenstaande profielschets en heb je zin om deze uitdaging aan te gaan met ons?
Stuur dan jouw cv en een motivatiebrief per email naar Peter Kerkhof, hoofd opleiding vv Katwijk
[email protected] of bel naar 06-13808122

Reageren op deze plaatsing