HVC’10 zoekt trainer voor 2e elftal

| nldevoet-dehdari |

Voetbalvereniging HVC’10 zoekt hoofdtrainer voor Zaterdag 2, seizoen 2022-2023

HVC’10 is een gezellige, maar ook ambitieuze voetbalvereniging uit Hoek van Holland. De vereniging telt ongeveer 700 leden en het 1e elftal komt uit in de 2e klasse C, district West 2. De doorstroming van onze jeugdtalenten naar de senioren-selectie(s) heeft onze bijzondere aandacht.

HVC’10 heeft de beschikking over een uitstekende, moderne accommodatie met daarbij drie kunstgrasvelden en één natuurgrasveld (het hoofdveld). Plezier en prestatie zijn onze kernwaarden. We streven naar zoveel mogelijk voetbalplezier, waarbij prestatie- en recreatievoetbal geboden wordt aan alle leden van onze vereniging. Ieder lid kan zich ontwikkelen op zijn of haar niveau, dat is ons doel.

Gezocht
HVC’10 zoekt een hoofdtrainer voor het 2e elftal (zaterdag, senioren), uitkomend in de reserve 1e klasse A van West 2, vanaf het seizoen 2022-2023. Het 2e elftal is onderdeel van de zaterdag A-selectie, die bestaat uit 33 tot 35 spelers. Samen met de huidige assistent-trainer van het 2e elftal bestaan de werkzaamheden onder meer uit het verzorgen van de trainingen op dinsdag- en donderdagavond en de begeleiding op wedstrijddagen. Het samenstellen van de selectie van het tweede elftal geschiedt in samenspraak met de hoofd- en assistent-trainer van het 1e elftal.

Doelstelling van het 2e elftal is om een stabiele eersteklasser te zijn in de 1e klasse A. Tevens is het de bedoeling om jonge talenten in te passen in het elftal en deze op te leiden tot een volwaardige selectiespeler.

Rond het 2e elftal zijn de volgende zaken gefaciliteerd:
assistent-trainer
vaste grensrechter
leider
verzorgster
selectiemanager

De thuiswedstrijden van het 2e elftal vinden plaats op zaterdag, aanvang 11.30 uur, en worden – waar mogelijk – op het hoofdveld (gras) gespeeld.

Van geïnteresseerden worden onderstaande kwalificaties vereist:
beschikt over goede sociale- en communicatieve vaardigheden
tactisch vaardig
inpassen van jeugdspelers
spelvreugde en saamhorigheid enthousiasmeren
een goede samenwerking nastreven met de overige stafleden van de A-selectie van HVC’10

Informatie/solliciteren
Meer informatie over deze functie is te verkrijgen bij de Technische Commissie, Hans Koornhof: 06-22997629. Sollicitaties met uw CV kunt u mailen naar: [email protected]

Reageren op deze plaatsing