Jeugdopleiding HV & CV Quick zoekt Keeperstrainer voor 2023-2024

| nldevoet-dehdari |

Het jeugdopleidingsteam van Quick is op zoek naar een enthousiaste en kwalitatief goede keeperstrainer in de leeftijdscategorieën Jo16 t/m Jo19 voor het trainen van de selectieteams.

Quick heeft een duidelijke opleidingsvisie waarbij het opleiden van jeugdspelers voor het eerste elftal een belangrijk doel is. Daarnaast streven wij naar een plezierige, passende en uitdagende omgeving voor elke jeugdspeler. Quick heeft 62 jongens- en meidenteams, en ruim 100 jeugdtrainers. Quick is daarmee een levendige en diverse vereniging met een rijk verenigingsleven en familiegevoel waar “wij” boven “ik” gaat. De jeugdopleiding van Quick is onze trots en staat al jaren in de landelijke top van Nederland, heeft sinds 2 jaar een partnerschap met Feyenoord en is gecertificeerd als Regionale Jeugdopleiding.

We zijn op zoek naar een Keeperstrainer die graag, binnen een hecht opleidingsteam van trainers, als teamspeler wil en kan functioneren. Een trainer die de ontwikkeling van spelers centraal zet en daarnaast zichzelf graag als trainer wil blijven ontwikkelen.

Wat biedt Quick?
– Sociale, inspirerende, maar ook zelfstandige werkomgeving
– Ontwikkelmogelijkheden en doorgroeikansen binnen de jeugdopleiding.
– Vergoeding passend bij functie

Voorwaarden zijn:
– Passie voor (jeugd)voetbal
– Ambitie zich verder te ontwikkelen als trainer/coach
– Een teamspeler zijn
– Trainen/coachen binnen onze opleidingsvisie en passen binnen de clubcultuur

Indien jullie interesse hebben dan kan er contact opgenomen worden via het e-mailadres: [email protected]

Namens de Technische Commissie Quick

Reageren op deze plaatsing