Kampong Voetbal zoekt voor het seizoen 2022-2023 een trainer-coach voor O23-1 dat speelt op zaterdag in divisie 2. Kampong O23-1 is een opleidingsteam voor Kampong 1 en 2.

Wij zoeken een trainer-coach die enthousiast, leergierig, pedagogisch sterk en vooral sociaal vaardig is en minimaal in het bezit is van UEFA C. Daarnaast heeft hij/zij ervaring met het trainen en coachen van jonge senioren en is hij/zij beschikbaar voor alle trainingen op de dinsdag- en donderdagavond. De trainer-coach O23-1 zorgt voor de technische begeleiding en coaching van O23-1 op zaterdagmiddag en vindt het leuk om in nauwe samenwerking met de trainers van Kampong 1, 2, O18-1 en O17-1 de talenten van Kampong te ontwikkelen.

De trainer/coach O23-1 krijgt ondersteuning vanuit de club op het gebied van technische en sociale ontwikkeling van de spelers en van zichzelf. Wij zoeken een trainer/coach die zich in principe voor langere tijd aan Kampong wil verbinden en ook zichzelf wil blijven ontwikkelen op technisch en sociaal gebied.

Kampong Voetbal is een stabiele vereniging waar plezier, ambitie en respect hoog in het vaandel staan. De selectie O23-1 is talentvol., betrokken bij de vereniging en mondig en wil graag uitgedaagd worden. Kampong is een club met als kernwaarden plezier, ontwikkeling, betrokkenheid en prestatie.

Kampong Voetbal is met ruim 2.600 leden een van de grootste amateurvoetbalclubs van Nederland. De club kent een rijke historie, in september 2022 vieren we ons 120-jarig bestaan. Kampong Voetbal maakt deel uit van SV Kampong, de grootste omni-sportvereniging van Nederland met meer dan 6.500 leden. Voetbal, Cricket, Hockey, Squash, Tennis en Jeu de Boules zijn de sporten, die op top- en recreatief niveau worden beoefend.

Wij bieden een marktconforme vergoeding. Sollicitaties met CV mailen naar de technische commissie senioren ter attentie van Floris Schneemann: florisschneemann@gmail.com

Reageren op deze plaatsing