SKV zoekt keeperstrainer (s) voor onze jeugd (jongens en meisjes) in de onder en bovenbouw
SKV is op zoek naar enthousiaste, betrokken en deskundige keeperstrainer (s) die zich inzet om uit onze jeugd keepers maximale prestaties te halen zowel op individueel niveau als in samenwerking met het team. De trainingsavonden zijn in overleg in te vullen Je stimuleert de ontwikkeling van de individuele keepers Je werkt op een positieve manier om keepers zowel tactisch, mentaal, fysiek als technisch sterker te maken door middel van trainingen en het volgen van wedstrijden zou het plaatje compleet maken maar is geen must.. Het inspireren en stimuleren van de keepers om voortdurend te verbeteren is een belangrijk onderdeel van de functie.
Jouw profiel
Als keeperstrainer beschik je over een goede en heldere keepersvisie en kunt dit duidelijk overbrengen op onze jeugd keepers. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden om je visie over te brengen. Respect en sportiviteit zijn kernbegrippen, die je onderschrijft. Je toont tevens betrokkenheid bij de rest van de vereniging. Verder ben je een echte teamplayer in de SKV voetbal academie in de afdeling die verantwoordelijk is voor onze keepersopleiding. Natuurlijk, als verantwoordelijke voor de keepers, ben je opleiding gericht. Het hebben van Keeper Coach III is een pré, maar een cursus keepertrainer of ervaring als keeper en/of keeperstrainer zijn ook zaken waar wij waarde aan hechten. Tenslotte, ben je gewoon een echt voetbaldier in de goede zin van het woord.
Ons aanbod
Wij bieden een gevarieerde en uitdagende functie in een dynamische omgeving binnen een groeiende en ambitieuze vereniging. SKV beschikt over een fantastische accommodatie. Dit alles gaat vergezeld met een passende vergoeding.
Solliciteren
Spreekt bovenstaande je aan ? Mail dan je motivatiebrief en CV naar voetbalvereniging SKV ter attentie van Dick van Kleef, Manager Voetbaltechnische zaken , emailadres technischecommissie@skv-wageningen.nl

Reageren op deze plaatsing