SKV Wageningen is op zoek naar een Keepertrainer voor haar selecties 1e, O23 en JO 19-1.
SKV is op zoek naar een enthousiaste, betrokken en deskundige keeperstrainer die zich inzet om uit de keepers van de 1e en O23 en JO 19-1 selectie maximale prestaties te halen zowel op individueel niveau als in samenwerking met het team. Zowel op trainingsavonden op dinsdag en donderdag als op wedstrijddagen op zaterdag (ideale plaatje) ben je beschikbaar of in overleg op een trainingsavond. Je stimuleert de ontwikkeling van de individuele keepers. Je werkt op een positieve manier om keepers zowel tactisch, mentaal, fysiek als technisch sterker te maken door middel van trainingen en wedstrijden. Het inspireren en stimuleren van de keepers om voortdurend te verbeteren is een belangrijk onderdeel van de functie. Verder ben je een belangrijk onderdeel in de technische staf en verantwoordelijk voor de prestaties van de keepers, ook het assisteren op andere onderdelen, in samenspraak met de Hoofdtrainers, behoren tot je takenpakket.
Jouw profiel
Als keeperstrainer beschik je over een goede en heldere keepersvisie en kunt dit duidelijk overbrengen op de keepers en het team. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden om je visie over te brengen. Respect en sportiviteit zijn kernbegrippen, die je onderschrijft. Je toont tevens betrokkenheid bij de rest van de vereniging. Verder ben je een echte teamplayer in de technische staf en onderdeel van de selectie. Je hebt het vermogen om je gedrag aan te passen indien de situatie verandert. Natuurlijk, als verantwoordelijke voor de keepers, ben je ook resultaatgericht. Het hebben van Keeper Coach III is een pré, maar een cursus keepertrainer en ervaring als keeper en/of keeperstrainer bij een eerste elftal zijn ook zaken waar wij waarde aan hechten. Tenslotte, ben je gewoon een echt voetbaldier in de goede zin van het woord.

Ons aanbod
Wij bieden een gevarieerde en uitdagende functie in een dynamische omgeving binnen een groeiende en ambitieuze vereniging. SKV beschikt over een fantastische accommodatie. Dit alles gaat vergezeld met een passende vergoeding.
Solliciteren
Spreekt bovenstaande je aan ? Mail dan je motivatiebrief en CV z.s.m.. naar voetbalvereniging SKV ter attentie van Dick van Kleef, Manager Voetbaltechnische zaken .naar emailadres technischecommissie@skv-wageningen.nl

Reageren op deze plaatsing