VACATURE TRAINER/COACH VV LETTELE M.I.V. SEIZOEN 2022-2023
Vanwege een onverwachte positieverbetering van onze hoofdtrainer is bij VV Lettele met onmiddellijke ingang een vacature ontstaan van hoofdtrainer voor 1e selectie, uitkomend in Zondag 4e klasse Oost. Wij zijn een hechte kleine dorpsclub met 4 seniorenteams waarvan het 1e en 2e elftal prestatiegericht zijn. Er zijn 7 jeugdteams in diverse leeftijdscategorieën.

Wij zoeken een trainer/coach die: * beschikt over de vereiste licentie;
* bij voorkeur beschikbaar is bij start voorbereidingen vanaf begin augustus; * trainingen verzorgt op dinsdag- en donderdagavond; * 1e elftal begeleidt en coacht op zondag;
* jeugdwedstrijden en wedstrijden 2e elftal bezoekt; * het clubgevoel belangrijk vindt; * goede communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen heeft; * prestaties en plezier goed kan combineren.
Wij hebben een lichte voorkeur voor een jonge trainer die bij onze vereniging veel ervaring kan opdoen door goede begeleiding van onze ervaren Technische Groep.

Voor meer informatie: Gerard Huis in ’t Veld, voorzitter. Tel. 06-53899959 (vakantie vanaf 8/7). Jan Oosterwijk, hoofd Technische Groep. Tel. 06-52493644
Marcel te Riele, bestuurslid Technische zaken. Tel. 06-55837542
Sollicitaties z.s.m. naar bestuur@vvlettele o.v.v. “sollicitatie hoofdtrainer”
Vanwege de spoedprocedure en vakanties is het op dit moment nog niet duidelijk op welke wijze en wanneer gesprekken met beoogde kandidaten kunnen plaatsvinden.

Reageren op deze plaatsing