SKV Wageningen is dringend op zoek naar een trainer Coach voor haar JO 17-1
Door plotseling vertrek van de huidige trainer coach.
De kandidaat gaat deel uitmaken van de SKV Voetbal Academie om genoemde teams te trainen en op zaterdag te coachen. Ook wordt de trainer coach ingezet om trainers en ouders van de lagere teams te begeleiden bij trainingen. Kennis delen en opleiden is bij SKV een belangrijk onderdeel van onze grote jeugdafdeling. SKV heeft ondertussen meer dan 1000 leden en beschikt over een prachtige accommodatie en goede trainingsfaciliteiten

Profiel:
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer(seniore uitstraling) die in het trainersvak wil door groeien naar een andere plek in onze organisatie . Ambitieus , representatief en beschikt over een geldige verklaring van goed gedrag. Is in het bezit van trainersdiploma Uefa C .
Twee maal in de week training geven en wedstrijddagen coachen (trainingsdagen/tijden bespreekbaar).
De kandidaat beschikt over tactische/technische inzicht en heeft discipline, waarden en normen hoog in het vaandel staan. Je maakt deel uit van de SKV Voetbal academie, je wordt ook ingezet bij de begeleiding van jonge trainers. Het team gaat spelen in de hoofdklasse.

Wat bieden wij:
Een passende vergoeding , die past bij deze functie en SKV wil investeren in de kandidaat en de mogelijkheid bieden om cursussen te volgen op kosten van SKV in een uitstekend klimaat om spelers op te leiden en te ontwikkelen maar ook jezelf te ontwikkelen. Er is bij gebleken geschiktheid een mogelijkheid om als Trainer Coach door te groeien binnen onze organisatie .

Geïnteresseerd?
Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Manager Voetbal Technische Zaken, Dick van Kleef via email: kleef01@gmail.com

Reageren op deze plaatsing