NOK/Bakhuizen zoekt juniorentrainers

| Geert de Ridder |

Momenteel zijn we op zoek naar juniorentrainers (O12 t/m O19) voor het seizoen 2022/’23. Op basis van interesse gaan we graag het gesprek aan om te kijken welke leeftijdscategorie of team het meest passend is voor een trainer. Kijken welke ambities, interesses en ervaringen er zijn om samen een geschikte uitdaging te kunnen vinden.

Jeugdopleiding NOK/Bakhuizen

NOK en Bakhuizen zijn twee ambitieuze verenigingen met gezamenlijk ruim 300 leden. De eerste elftallen komen uit in de 4e en 5e klasse. De junioren van beide verenigingen voetballen in een samenwerkingsverband; de teams zijn samengesteld uit spelers, trainers en leiders uit zowel Bakhuizen, Oudemirdum en omstreken. De JO17-1 komt uit in de 1e klasse en overige junioren teams (vanaf O13) komen uit in de 3e en 4e klasse.

De afgelopen jaren heeft de club flink ingezet om haar randvoorwaarden goed in te vullen. We beschikken over een mooie accommodaties en er zijn goede trainingsfaciliteiten. Verder zijn we met enkele mooie projecten bezig, waaronder een nieuw jeugdbeleidsplan, het neerzetten van een veilige sportcultuur en een positief sportklimaat.

Het trainerschap bij NOK/Bakhuizen

– Je bent een enthousiaste, nieuwsgierige en sociale trainer met een passie voor jeugdvoetbal;
– Je bent leergierig en interesseert je voor recente ontwikkelingen binnen de sport;
– Je draagt bij aan het beleid en visie met oog voor ontwikkeling. Immers is het resultaat van een wedstrijd ondergeschikt aan de ontwikkeling van spelers;
– Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van trainingen (en het coachen van wedstrijden);
– Je vindt het leuk om samen te werken met een enthousiaste groep trainers en leiders en wil graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de jeugdcombinatie;
– Je bent in het bezit van een diploma juniorentrainer / uefa-c youth of hebt aantoonbare ervaring in het trainen van junioren.

Begeleiding en interne opleiding

NOK/Bakhuizen heeft aandacht voor begeleiding van haar kaderleden. Zo worden er periodiek bijeenkomsten samen met de KNVB georganiseerd, zijn we met een jeugdbeleidsplan bezig waarin begeleiding en ontwikkeling van trainers onderdeel van is en zijn er uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van een opleiding of e-learnings.

Contact opnemen

Momenteel zijn we op zoek naar juniorentrainers (O12 t/m O19) voor het seizoen 2022/’23. Op basis van interesse gaan we graag het gesprek aan om te kijken welke leeftijdscategorie of team het meest passend is voor een trainer. Kijken wat voor ambities, interesses en ervaringen er zijn om samen een geschikte uitdaging te kunnen vinden.

Heb je belangstelling of wil je iets vragen? Neem dan contact op met de jeugdcommissie via [email protected] of [email protected]

Reageren op deze plaatsing