Odysseus ’91 – Assistent trainer Heren 1

| Ann Haaksman |

Voor het aankomende seizoen (2022-2023) is USVV Odysseus ’91 op zoek naar een assistent trainer voor het eerste herenelftal. Je bent samen met de huidige trainer verantwoordelijk voor een jonge en talentvolle groep, die uitkomt in de 3e klasse op zaterdag.

USVV Odysseus ‘91 profileert zich al jaren op de Utrechtse velden als club waar gezelligheid en prestatiegerichtheid gecombineerd worden. Momenteel heeft Odysseus met 10 heren- en damesteams één van de grootste seniorenafdelingen van de regio Utrecht. Geen enkele andere club in Utrecht herbergt zoveel studerende leden als Odysseus en als echte studentenvoetbalvereniging zijn we in Utrecht absoluut uniek.

De A-selectie bestaat uit Heren 1, 2 en 3. Het eerste elftal is een ambitieus team dat uitkomt in de 3e klasse. Het tweede elftal speelt 1e klasse reserve. Ook in het derde elftal staat prestatiegericht voetbal centraal.

We zijn op zoek naar een enthousiaste assistent trainer voor Heren 1, startend vanaf seizoen 2022-2023, die samen met de hoofdtrainer twee keer per week (dinsdag en donderdag) de trainingen van het eerste elftal verzorgt en daarnaast wedstrijden coacht. Het is belangrijk dat er zowel plezier als prestatie in de training en het coachen zit. Betrokkenheid bij de vereniging wordt zeer gewaardeerd.

Bent u een assistent-trainer die de charme van een studentenvoetbalvereniging inziet en graag wil werken met selectiespelers die relatief jong, hoogopgeleid, flexibel en erg betrokken zijn? Dan zijn wij op zoek naar u.

Onze belangrijkste eisen voor de functie van assistent-trainer zijn de volgende:

– communicatief en organisatorisch vaardig zijn;
– representatief en een uithangbord voor onze vereniging zijn;
– het graag willen werken met een relatief jonge spelersgroep;
– bij voorkeur in het bezit van een UEFA-C diploma (geen vereiste, wel een pré).

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan zo spoedig mogelijk uw motivatie met CV en salarisindicatie naar de Technische Commissie ([email protected]) of reageer hieronder!

Reageren op deze plaatsing