Odysseus ’91 – Trainer Heren 2

| Ann Haaksman |

Vacature trainer H2
USVV Odysseus ‘91 profileert zich al jaren op de Utrechtse velden als club waar gezelligheid en prestatiegerichtheid gecombineerd worden. Momenteel heeft Odysseus met 10 heren- en 10 damesteams één van de grootste seniorenafdelingen van de regio Utrecht. Geen enkele andere club in Utrecht herbergt zoveel studerende leden als Odysseus en als echte studentenvoetbalvereniging zijn we in Utrecht absoluut uniek.

De A-selectie bestaat uit Heren 1, 2 en 3. Het tweede elftal is een ambitieus team dat momenteel uitkomt in de eerste klasse. We zijn op zoek naar een enthousiaste trainer voor het tweede team voor de lange termijn, startend vanaf seizoen 2022-2023. U werkt hierin samen met een andere trainer die ervaren is met het team en het trainerschap. Bent u een trainer die de charme van een studentenvoetbalvereniging inziet en graag wil werken met selectiespelers die relatief jong, hoogopgeleid, flexibel en erg betrokken zijn? Dan zijn wij op zoek naar u.

Onze belangrijkste eisen voor de functie van hoofdtrainer zijn de volgende:

– communicatief en organisatorisch vaardig zijn;

– representatief en een uithangbord voor onze vereniging zijn;

– het graag willen werken met een relatief jonge spelersgroep;

– bij voorkeur in het bezit van een UEFA-C diploma (geen vereiste).

We zoeken een trainer die twee keer per week de trainingen van het tweede elftal verzorgt en daarnaast de wedstrijden coacht. Het is belangrijk dat er zowel plezier als prestatie in de training en het coachen zitten. Voor deze functie is een vergoeding beschikbaar. Betrokkenheid bij de vereniging wordt zeer gewaardeerd.

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan zo spoedig mogelijk en uiterlijk donderdag 24 maart uw motivatie met CV naar:

USVV Odysseus ’91

Postbus 14036

3508 SB Utrecht

[email protected] (bij voorkeur via mail)

Kijk ook even op onze website: www.odysseus91.nl. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met het bestuur, [0646491137].

Reageren op deze plaatsing