Door onvoorziene omstandigheden is AFC Taba per direct op zoek naar een ambitieuze, positieve en enthousiaste hoofdtrainer voor de selectie in ieder geval voor het resterende seizoen 22/23.

Heb jij je UEFA B diploma op zak en zin om leiding te geven aan een groep van 30 tot 35 ambitieuze talentvolle spelers. Vorig seizoen zijn ze met aanvallend voetbalspel gepromoveerd naar de 3e klasse, waar ze een goede middenmoter zijn nu. Dit smaakt naar meer. Kun jij het team tactisch en technisch verder helpen met verrassende trainingen en positieve coaching tijdens de wedstrijden?
Om een idee te krijgen van de selectie en van AFC Taba als club, kun je afgelopen wedstrijdverslagen en meer lezen op afctaba.nl.

AFC Taba biedt je een gedreven Zondag 1 en 2 selectie team, inclusief een ervaren teamleider en verzorger. Ook is er een aparte trainer voor de Zondag 2 met wie je samenwerkt. Daarnaast heb je ook contact met onze Hoofd Opleidingen om jeugdspelers de kans te geven op selectieniveau te komen.
Trainingen vinden voor de zondag 1 en 2 gezamenlijk plaats op de dinsdag- en donderdagavonden op hetzelfde tijdstip, wedstrijden op de zondagmiddag.

Wil je meer weten, of een kijkje komen nemen? Bel, app of mail Ricardo Fernandes Nazare op 06-52666121 / r.f.fernandesnazare@gmail.com

Reageren op deze plaatsing