R.K.S.V. BSC DAMES 1 ZOEKT HOOFDTRAINER/TRAINSTER

| nldevoet-dehdari |

Wij, Voetbal vereniging BSC Roosendaal, zijn voor het seizoen 2023/2024 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het 1e dames elftal. Dit elftal gaat komend seizoen uitkomen in de 2e klasse.

BSC dames 1 is een team met een goede mix bestaande uit enkele ervaren speelsters, begin twintigers en ingestroomde jeugd speelsters. Een team met ambitie tot ontwikkeling en groei waarbij ook een eigen team cultuur met spelplezier en goede onderlinge sfeer zeker niet onderbelicht is. Naast de ambitie tot sportieve prestaties op het veld zetten zij zich dan ook in voor het behouden van eigen team en verenigingscultuur.
Al bijna 50 jaar heeft BSC Roosendaal vrouwen spelend voor de vereniging, wat getuigt van een rijke historie. Momenteel hebben wij dan ook circa 160 meisjes uitkomend in de diverse leeftijd categorieën. En de jeugd heeft de toekomst!
Wij zoeken dan ook een trainer/trainster die, naast het wekelijks trainen en begeleiden van het eerste dames team samen met de al bestaande staf, oog heeft voor en een brug wil slaan met de jeugd.

De trainer/trainster heeft de volgende profiel kenmerken:
– Positieve instelling – Consequent – Reëel
– Aanbrengen en motiveren discipline – zelfdiscipline
– Goede sociale en communicatieve vaardigheden
– Realiseren van voorbeeldfunctie en door zijn/haar functioneren dit ook uitdragen
– Feedback ontvangen en in staat zijn zichzelf feedback te geven
– Speelsters betrekken bij doelstellingen en afspraken
– Balans ontwikkeling – plezier – prestatie (tevens oog houden voor team cultuur)
– Bewustzijn van houding en bejegening, zeker bij jongere speelsters (rekening houdend met emotionele uitingen en belevingswereld die bij die leeftijdsgroep passen)
– Gericht op doorstroming eigen jeugd

Wat mag je van ons verwachten?
• Gedreven en gemotiveerde staf en speelsters
• Goede trainingsfaciliteiten en -materialen
• Een passende financiële vergoeding
• Gezellige en toegankelijke sfeer

Wij bieden de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Presteren is belangrijk, maar plezier is minstens zo belangrijk!

Heb je interesse en kom je graag met ons in gesprek, dan kun je een mail sturen naar of telefonisch contact opnemen met:
Patrick Boots
[email protected]
06-22485993

Reageren op deze plaatsing