SC Buitenveldert zoekt ambitieuze trainers voor JO17-1 en JO18-1
SC Buitenveldert is een ambitieuze voetbalvereniging met een open sfeer en leden vanuit alle geledingen van de samenleving: jong en oud, jongens en meisjes, verschillende culturele achtergronden en alle opleidingsniveaus. De club staat in de regio Amsterdam bekend om zijn grote jeugdafdeling (ca. 1.000 jeugdleden) en goede jeugdopleiding voor jongens en meiden. We zijn een partnerclub (Partner*) van Ajax. Vorig jaar heeft de KNVB besloten de club de status van Regionale Jeugdopleiding toe te kennen, nadat het Kwaliteit & Performance Programma (KNVB kwaliteit-en-performance-programma) van de KNVB met goed gevolg is doorlopen. Daarmee is sc Buitenveldert de tweede club in de regio Amsterdam die een dergelijke status is toegekend.

Voor volgend seizoen (2022-2023) is SC Buitenveldert nog op zoek naar gekwalificeerde trainers voor de JO17-1 en JO18-1. Het gaat om in beide gevallen om selectieteams, die in beginsel drie keer per week trainen. Ben jij een trainer die past bij onze ambities en graag samenwerkt met een kundige technische staf aan het continue beter maken van onze teams, dan komen we graag met je in contact.

Profiel:
– Je bent tenminste in het bezit van het trainersdiploma TC-3 en bij voorkeur TC2.
– Je hebt ervaring als jeugdtrainer op divisieniveau in de bovenbouw.
– Je bent een trainer met ambitie en haalt het beste uit het team en jezelf. Je bent in staat spelers individueel te motiveren en door te ontwikkelen, zowel technisch als mentaal.
– Je toont betrokkenheid, staalt ambitie uit en werkt nauw samen met andere trainers.
– Je bent een teamspeler en helpt met het continue verbeteren van onze spelvisie en voetbaltechnische en pedagogische ontwikkeling.

Trainers die hun belangstelling kenbaar willen maken of nadere informatie willen, kunnen contact opnemen met:

Hoofd Jeugdopleidingen Laurens ten Heuvel (hjo.buitenveldert.com@gmail.com)

Jeugdvoorzitter Sebastian Reyn (jeugdvoorzitter@buitenveldert.com)

Reageren op deze plaatsing