SC Varsseveld zoekt jeugdtrainers O19-1 & O15-1

| nldevoet-dehdari |

SC Varsseveld is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde trainers voor het nieuwe voetbalseizoen. Voor de O15-1 (1e klasse) en O19-1 (1e klasse) zijn we op zoek naar hoofdtrainers die samen met de bestaande hoofdtrainers het voetbal in de jeugdopleiding verder willen doorontwikkelen.

SC Varsseveld de club met een van de mooiste tribunes van de regio en waar Guus Hiddink begonnen is met voetballen is ook de trotse convenantpartner van De Graafschap. De lijntjes met De Graafschap zijn dan ook kort. Op sportpark Oberink zijn we dit jaar begonnen om spelprincipes en een zevenweekse voetbalperiodisering te implementeren in de opleiding. Aankomend jaar gaan we aan de slag met de speelwijze ontwikkeling en hebben we volgend jaar de mogelijkheid tot videoanalyse. Daarnaast organiseren we ook interessante trainersbijeenkomsten met trainers uit het betaalde voetbal om ons nieuwe inzichten te geven en ons verder te ontwikkelen als trainer.
Lijkt het jou mooi om hiervan onderdeel van te worden en een steentje te willen bijdragen aan de voetbalontwikkeling van SC Varsseveld. Of heb je al ervaring met spelprincipes, voetbalperiodisering, speelwijze ontwikkeling en video analyse en wil je dit graag met ons delen, aarzel dan niet en neem dan contact met ons op.

Wij bieden:
* Marktconforme vergoeding passend bij diploma en ervaring
* Kledingpakket
* Doorgroeimogelijkheden
* Begeleiding voor individuele groei
* Mogelijkheid tot het volgen van cursussen
* Een mooi sportpark, goede faciliteiten en materialen.
* Een prettige en lerende omgeving waarin jij je als trainer verder kunt ontwikkelen.

Wat verwachten wij van jou:
* een gediplomeerde trainer: juniorentrainer, JVT, Uefa C/B
* sociaal en communicatief vaardig.
* 2x per week training verzorgen en op zaterdag de wedstrijd coachen.
* Actief deelneemt aan overleg- en scholingsmomenten (intern-extern)
* Houdt twee keer in het jaar individuele gesprekken met spelers.
* Een echte teamspeler, betrokken richting collega trainers en leiders.
* Op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen het voetbal.
* De intrinsieke motivatie om elke dag 1% beter te willen worden. Keep chasing the 1%!

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Nahrenjo Pelgrim,Hoofd Jeugd Opleiding SC Varsseveld via: [email protected]

#training #motivatie #jeugdvoetbal #trainers #voetbaltrainers #juniorenvoetbal #video #ontwikkeling #achterhoek #varsseveld #innovatie #groeimindset #talentontwikkeling

Reageren op deze plaatsing