vv Amstelveen Heemraad is voor het seizoen 22/23 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het tweede elftal. vv Amstelveen Heemraad is een groeiende vereniging.

De betrokkenheid, gezelligheid en daaruit voortvloeiende prestaties spelen een centrale rol. Het opleiden van jeugdspelers wordt als cruciaal gezien binnen de vereniging.

Er wordt dan ook veel waarde gehecht aan de doorstroming vanuit de jeugdopleiding naar de seniorenselectie. Spelers van buitenaf zijn vanzelfsprekend welkom, maar dienen wel binnen het profiel van de vereniging en selectie te passen.

vv Amstelveen Heemraad heeft de ambitie om binnen haar mogelijkheden zo hoog mogelijk te spelen met zowel het 1e als het 2e elftal. Daarbij wil het de randvoorwaarden voor de selectie zo goed mogelijk invullen. Er wordt niet betaald en alle selectiespelers betalen contributie.

Het 2e ellfal speelt momenteel reserve 2e klasse. Als hoofdtrainer van het 2e elftal ben je onderdeel van de technische staf van de selectie. Er zal dan ook nauw worden samengewerkt met de staf van het 1e elftal.

Wie zoeken wij als trainer voor ons 2e elftal?
• Je bent minimaal in het bezit van een UEFA-C diploma en een geldige licencie
• Je bent gericht op de doorstroming en het verder ontwikkelen van selectie- en
aankomende jeugdspelers
• Je bent ambitieus en wilt het maximale uit jouw selectie halen
• Je communiceert makkelijk, direct en eerlijk met spelers, leden van de staf en overige betrokkenen

Reacties kunnen worden gestuurd naar voorzitter@amstelveenheemraad.nl

Reageren op deze plaatsing