WIE ZOEKEN WIJ?
Wij zoeken een enthousiaste en betrokken trainer die zich ervoor inzet om met de tweede selectie een goede voetbalsfeer te creëren waarin prestaties en plezier hand in hand gaan.
Je werkt op een positieve manier om spelers beter te maken door middel van trainingen (dinsdag en donderdag) en wedstrijden op zondag.

Je speelt een belangrijke rol in de doorstroming van de jongeren vanuit de JO19-1 naar de (eerste) selectie. Je stemt daarbij goed af met de trainer van de eerste selectie en van de JO19-1.
JOUW PROFIEL
Als trainer beschik je over een goede en heldere voetbalvisie en je kunt dit duidelijk overbrengen op het team en de individuele spelers. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je toont daarnaast betrokkenheid bij de rest van onze vereniging. Het hebben van UEFA C is een pré.
ONS AANBOD
Wij bieden een gevarieerde en uitdagende functie in een gezellige werkomgeving binnen een ambitieuze vereniging. Je hebt een (medische-) staf tot je beschikking. AZC beschikt over een moderne accommodatie met bijbehorende faciliteiten om te trainen en te spelen. Dit alles gaat vergezeld met een marktconform salaris.
SLUIT BIJ ONS AAN
Spreekt bovenstaande je aan en voldoe je aan het profiel? Mail dan jouw motivatiebrief en CV voor 25 mei 2022 naar AZC, ter attentie van Jan Itjang (voorzitter commissie voetbal). Het emailadres is voetbal@azczutphen.nl. Wil je meer informatie of heb je vragen? Bel dan met Jan Itjang (06- 11596986)

Reageren op deze plaatsing