Trainer 2e elftal FC Engelen gezocht

| wimvansambeek-hotmail-com |

FC Engelen is voor het seizoen 2023-2024 op zoek naar een trainer voor ons tweede selectie-elftal. Het team speelt zondag reserve tweede klasse.

Wie zoeken wij:
We zoeken een moderne trainer in het bezit van ten minste UEFA C. De trainer die we zoeken is ambitieus, hecht veel waarde aan samenwerking met de hoofdtrainer en vernieuwde trainingsstaf, vindt procesmatige ontwikkeling van individu en team belangrijk en stelt het clubbelang centraal.

Wat bieden wij:
We bieden een marktconforme vergoeding en uitstekende faciliteiten met professionele medische begeleiding. Tevens beschikt FC Engelen over een videoanalyse systeem. Je werkt samen met stafleden met meerdere jaren BVO ervaring en je kunt in die omgeving jezelf naar dat niveau door ontwikkelen.

Wie zijn wij:
Wij zijn een ambitieuze dorpsclub (of een dorpse stadsclub) aan de rand van Den Bosch met ruim 700 leden en veel betrokken vrijwilligers. Zij vormen samen het fundament van de vereniging.
FC Engelen streeft ernaar om zoveel mogelijk spelers van haar vertegenwoordigende teams zelf op te leiden, maar doet op dat vlak wel een stapje terug doordat een aantal selectiespelers stopt, dan wel naar andere clubs vertrekt. Intussen is de selectie weer op peil en klopt talentvolle jeugd (uitkomend op divisieniveau) al weer op de deur.
FC Engelen is meer dan alleen voetbal. Het gaat ook om de kernwaarden: open en eerlijke communicatie, respect, sportiviteit, betrouwbaarheid, positiviteit en plezier.

Wat zijn je taken:
De trainer verzorgt tweemaal per week op dinsdag en donderdagavond de trainingen, waarbij op de dinsdagen de hele selectie gezamenlijk traint. Daarnaast vragen we van de trainer om het elftal te begeleiden, aan te sturen en te coachen tijdens de wedstrijden op zondag. De trainer werkt intensief samen met de hoofdtrainer en die van de hoogste jeugdelftallen en draagt zo bij aan een duurzame ontwikkeling van spelers en teams.
Spreekt deze uitdaging jou aan en herken jij jezelf in deze profielschets? Stuur dan jouw gemotiveerde reactie naar [email protected]. Op dat adres kun je ook met nadere vragen terecht.

Reageren op deze plaatsing