Sporting Martinus is voor het seizoen 22/23 op zoek naar een nieuwe trainer voor het tweede elftal.

Sporting Martinus werkt gestaag aan de weg omhoog. Ruim tien jaar geleden is een nieuw jeugdbeleidsplan ontwikkeld dat inmiddels heeft geresulteerd in de ontwikkeling bij alle eerstelijns jeugdteams van het spelen op hoofd-/eerste klasse niveau naar divisievoetbal. Daarnaast heeft Sporting Martinus de ambitie om ook met de seniorenselectie op zondag op een hoger niveau te acteren. Het tweede elftal is in de voorbije vijf seizoenen tweemaal gepromoveerd van reserve 3e klasse naar inmiddels reserve 1e klasse en ook met het eerste zondagelftal is het een vurige wens dit seizoen te promoveren naar de 2e klasse (momenteel koploper in de 3e klasse). Dit wil de club realiseren met zoveel mogelijk zelf opgeleide jeugdspelers.

Sporting Martinus wil de randvoorwaarden voor de selectie zo goed mogelijk invullen (kleding, fysio/verzorging, etc). Er wordt echter niet betaald en alle selectiespelers betalen contributie.

Het 2e elftal speelt momenteel reserve 1e klasse. Als hoofdtrainer van het 2e elftal ben je onderdeel van de technische staf van de selectie. Er zal dan ook nauw worden samengewerkt met de staf van het 1e elftal.

Wie zoeken wij als trainer voor ons 2e elftal?
• Je bent in het bezit van een geldig UEFA-C of TC III diploma;
• Je bent ambitieus en wilt het maximale uit jouw selectie halen (reserve hoofdklasse);
• Je bent communicatief vaardig en pro-actief;
• Je bezit de kwaliteit om zowel in als boven de groep te staan;
• Je hebt een scherp oog voor de doorstroming en het verder ontwikkelen van spelers.

Voldoe jij aan dit profiel?
Dan gaan we graag met je in gesprek! Stuur je trainers-CV en motivatie met korte omschrijving van jezelf naar: technischecommissie@sportingmartinus.nl

Reageren op deze plaatsing