Vanwege het vertrek van onze huidige trainer aan het einde van het lopende seizoen, zoeken wij voor seizoen 2023/’24 een nieuwe trainer voor het eerste elftal (senioren selectie).

Ons eerste elftal komt uit in de 4de klasse B zaterdag. We beschikken over een kwalitatief goede selectie. Een aantal spelers uit de JO19 klopt nadrukkelijk aan de deur en ook het tweede elftal beschikt over meerdere talentvolle spelers. De uitdaging is deze groep vooruit te blijven helpen en de komende jaren een vast gezicht te blijven in de 4de klasse.

VV Linschoten is een gezellige dorpsclub, met prima faciliteiten. We beschikken over zowel een kunstgras- als een natuurgrasveld met verlichting. Ons eerste elftal traint op dinsdag- en donderdagavond.

Wij zoeken iemand die op genoemde avonden de trainingen geeft én op zaterdag, samen met de overige stafleden, het elftal begeleidt bij wedstrijden. Onze nieuwe trainer moet tenminste beschikken over TC3/UEFA C diploma.

Ben jij geïnteresseerd om volgend jaar de trainer van ons eerste elftal te worden, of wil je meer weten? Neem dan contact op met Piet de Bruin (voorzitter VV Linschoten) via 06-57481957. Solliciteren kan door je cv en motivatie te mailen naar pcdebruin@hotmail.com.

Reageren op deze plaatsing