SV Kampong Voetbal (Utrecht) zoekt voor het seizoen 2023-2024 een trainer-coach voor het O23-elftal dat speelt op zaterdag in Divisie 2. Kampong O23 is een opleidingsteam voor Kampong 1 (4de divisie ).

Wij zoeken een trainer-coach die enthousiast, leergierig, pedagogisch sterk en sociaal vaardig is en minimaal in het bezit is van UEFA C. Daarnaast heeft hij/zij ervaring met het trainen en coachen van jonge senioren en is hij/zij beschikbaar voor alle trainingen op de dinsdag- en donderdagavond. De trainer-coach O23 zorgt voor de technische begeleiding en coaching van het O23-elftal op zaterdagmiddag en vindt het leuk om in nauwe samenwerking met de trainers van Kampong 1, 2, O18 en O17 de talenten van Kampong te ontwikkelen.

De trainer/coach O23 krijgt ondersteuning vanuit de club op het gebied van technische en sociale ontwikkeling van de spelers en van zichzelf. Wij zoeken een trainer/coach die zich in principe voor langere tijd aan Kampong wil verbinden en ook zichzelf wil blijven ontwikkelen op technisch en sociaal gebied.

Kampong Voetbal is een grote, gezellige en ambitieuze Utrechtse vereniging met meer dan 2.000 voetballeden waar plezier, ontwikkeling, betrokkenheid en prestaties centraal staan. Wij bieden een marktconforme vergoeding.

Sollicitaties met CV kunt u mailen naar Floris Schneemann, technisch coördinator senioren: florisschneemann@gmail.com

Reageren op deze plaatsing