Trainer gezocht voor Zwaluwen O10 seizoen 2023/2024

| nldevoet-dehdari |

Trainer gezocht voor Zwaluwen O10 seizoen 2023/2024

Voor het voetbalseizoen 2023/24 zijn wij op zoek naar enthousiaste trainers voor onze groeiende jeugdopleiding. Inmiddels acteert de jeugd van v.v. Zwaluwen op Hoofdklasse niveau en staan spelers regelmatig voor nieuwe stappen, zowel intern als extern. Als trainer vervul jij een belangrijke rol binnen onze jeugdopleiding. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het trainen, coachen en begeleiden van onze jongste jeugd en vind het leuk deze kinderen de beginselen van voetbal te leren op technisch en tactisch vlak.

Jij bent enthousiast en hebt de drive om jezelf te ontwikkelen als trainer.
Jij hebt ervaring met het verzorgen van trainingen en het coachen van wedstrijden;
Jij hebt ervaring met deze doelgroep en speelt in op behoeften;
Jij bent geduldig, maar ook daadkrachtig in jouw voetbalvisie;
Jij bent altijd op zoek naar een goede balans tussen winnen en de doorstroom/ontwikkeling van spelers;
Jij wilt oprecht betrokken raken bij onze voetbalvereniging en toekomstplannen. Jij werkt dan ook graag samen met het technisch kader binnen de vereniging en wilt een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van onze voetbalvereniging.
Je bezit het diploma Pupillentrainer. Heb jij die niet? Dan is het goed om te weten dat wij ook open staan voor getalenteerde en/of ambitieuze trainers die bereid zijn om het vereiste trainersdiploma te behalen.

Interesse in de vacature? Op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met de coördinator onderbouw jeugd via 06-14438177 of via [email protected]

Reageren op deze plaatsing