Trainer Jeugd- en Seniorenteams

| nldevoet-dehdari |

VCA is op zoek naar een enthousiaste trainer om wekelijks een training te organiseren voor onze jeugd- en seniorenteams. Invulling voor de jeugdteams is een meer coördineerde rol om onze jeugdtrainers te ondersteunen bij het organiseren van trainingen voor meerdere jeugdelftallen. Als coördinator speel je een cruciale rol in het creëren van een gestructureerde en effectieve trainingsomgeving voor onze jeugdspelers, waarbij je de grote lijnen uitzet en de leiders/trainers ondersteunt. Op dezelfde trainingsavond aansluitend een training verzorgen voor de trainende senioren. Als trainer speel je een essentiële rol in de ontwikkeling en groei van onze spelers, en draag je bij aan een positieve en stimulerende trainingsomgeving.

Verantwoordelijkheden:
Het plannen, voorbereiden en uitvoeren van trainingsessies voor jeugd- en seniorenteams.
Het ontwikkelen en implementeren van trainingsprogramma’s die aansluiten bij de behoeften en vaardigheidsniveaus van de spelers.
Het geven van technische instructies, tactische begeleiding en individuele feedback aan spelers om hun vaardigheden te verbeteren.
Het bevorderen van een positieve en respectvolle teamcultuur waarin spelers worden aangemoedigd om hun volledige potentieel te bereiken.

Vereiste vaardigheden en ervaring:
Ervaring als trainer in jeugd- en/of seniorenteams.
Gedegen kennis van de spelregels, technieken en tactieken van de sport.
Uitstekende communicatieve vaardigheden om effectief te kunnen communiceren met spelers van verschillende leeftijden en niveaus.
Vermogen om spelers te motiveren, te inspireren en te begeleiden om hun prestaties te verbeteren.
In het bezit van relevante certificeringen en diploma’s is een pluspunt.

Werktijden:
De trainer zal één keer per week trainingen organiseren voor jeugd- en seniorenteams. De exacte trainingsdag en -tijd kunnen in overleg worden bepaald. 1 uur jeugd en 1 uur senioren.

Wij bieden:
Een uitdagende en lonende functie waarin je je passie voor de sport kunt overbrengen op spelers.
Een stimulerende en ondersteunende werkomgeving.
Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei.
Een competitief salaris op basis van ervaring en kwalificaties.

Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan de vereisten? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar [email protected] onder vermelding van “Trainer Jeugd- en Seniorenteams”. We kijken uit naar je sollicitatie!

Reageren op deze plaatsing