SKV Wageningen is op zoek naar een trainer Coach voor haar JO 19-1 elftal.
De kandidaat gaat deel uitmaken van de SKV Voetbal Academie om genoemd team te trainen en op zaterdag te coachen. Ook wordt de trainer coach ingezet om jonge trainers te begeleiden bij trainingen. Kennis delen en opleiden is bij SKV een belangrijk onderdeel van onze grote jeugdafdeling. SKV heeft ondertussen meer dan 1000 leden en beschikt over een prachtige accommodatie en goede trainingsfaciliteiten. Wij zijn dagelijks bezig om onze jeugd te scholen en een platform te geven waar een ieder op zijn niveau zich kan ontwikkelen. SKV is Partnerclub van HSF-NEC en wil samen met NEC onze trainers naar een hoger niveau brengen.
De trainer Coach werk nauw samen met de trainers coaches van O23 (CAT A) en de selectie van het 1e elftal, deze trainers zijn voortdurend in overleg over de teamontwikkelingen en oefenstof.
Profiel:
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer, ambitieus , representatief en beschikt over een geldige verklaring van goed gedrag. Is in het bezit van trainersdiploma Uefa C
Twee maal in de week training geven en wedstrijddagen coachen (trainingsdagen/tijden bespreekbaar). De kandidaat beschikt over tactische/technische inzicht en heeft discipline, waarden en normen hoog in het vaandel staan. Je maakt deel uit van de SKV Voetbal academie, je wordt ook ingezet bij de scholing en begeleiding van jonge trainers .

Wat bieden wij:
Een passende vergoeding , die past bij deze functie en SKV wil investeren in de kandidaat en de mogelijkheid bieden om cursussen te volgen op kosten van SKV in een uitstekend klimaat om spelers op te leiden en te ontwikkelen maar ook jezelf te ontwikkelen. Er is bij gebleken geschiktheid een mogelijkheid om als Trainer Coach door te groeien binnen onze organisatie .

Geïnteresseerd?
Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Manager Voetbal Technische Zaken, Dick van Kleef via email: technischecommissie @skv-wageningen.nl

Reageren op deze plaatsing