DOS Kampen zoekt voor haar jeugdteam JO13-1 een trainer/coach voor het seizoen 2022/2023. Dit team, uitkomend in de Hoofdklasse, bestaat uit spelers met ambitie om uiteindelijk door te stromen naar de eerste selectie van DOS Kampen.

Wat zoeken we?

Wij zoeken een enthousiaste en fanatieke trainer die zichzelf en onze spelers verder wil ontwikkelen. Je bent minimaal in het bezit van het TC3-jeugd/UEFA C diploma of beschikt over ruime ervaring in het trainen en begeleiden van jeugdspelers. Daarbij heb je goede communicatieve en sociale vaardigheden en bezit het talent om met jongens uit deze leeftijdscategorie om te gaan. Daarnaast vind je het een mooie uitdaging om een bijdrage te leveren aan de realisatie van ons Technisch Beleidsplan. Je wordt hierin direct ondersteund door onze Hoofd Jeugdopleiding.

En verder…

je kunt goed samenwerken;
je bent in staat om spelers individueel beter te maken;
je bent in staat een wedstrijd te lezen en hierop te anticiperen;
je durft je team aan te sturen om te voetballen.

Denk jij dat je past in dit profiel, dan ontvangen wij graag je sollicitatie z.s.m. per mail. Bij vragen kun je contact opnemen met Sarris Westerkamp (voorzitter Technische Commissie) via 06 1323 1946 of via voorzittertc@doskampen.nl

Reageren op deze plaatsing