Trainer selectie bovenbouw

| nldevoet-dehdari |

Sportlust’46 is een gezellige en ambitieuze voetbalvereniging uit het ‘ Groene Hart’, (Woerden) uitkomend in de landelijke 3e divisie, met ruim 1200 leden. Onze bloeiende jeugdopleiding heeft onze bijzondere aandacht. Mede gelet op de doorstroming van onze talenten naar de senioren selectie(s)

Wij hebben de beschikking over een uitstekende accommodatie met bijbehorende faciliteiten. Deze randvoorwaarden zorgen voor de juiste omstandigheden om een bijdrage te leveren in de realisatie van onze (sportieve) doelstellingen. Plezier en prestatie zijn onze kernwaarde, naast de visie op persoonlijke sociale ontwikkeling en het voetbaltechnisch aspect. Dit binnen een veilige en sociale omgeving, waarbij het zich houden aan de normen en waarden van Sportlust’46 van groot belang is. Respect en sportiviteit gelden binnen en buiten het veld. Het bieden van voetbalplezier, waarbij prestatie- en recreatievoetbal geboden wordt aan alle leden van de vereniging. Ieder lid mag zich ontwikkelen op zijn of haar niveau, dat is onze missie.

Voor de bovenbouw zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde trainer/coach voor het komende seizoen, (2023/2024). De jeugdselectie teams komen tenminste uit op divisie dan wel Hoofdklasse niveau .

Wij bieden een uitdagende en mooie functie binnen een gezellige voetbalvereniging met een selectie die potentie heeft. Naast een prettige en informele werkomgeving, met een passende overeenkomst en uitstekende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Waarbij u tevens samenwerkt en ondersteunt wordt vanuit de Voetbal Technische Commissie.
De trainer/coach is verantwoording verschuldigd aan de HJO.

Wij zien je reactie met belangstelling tegemoet. Je kunt reageren op deze vacature door voor de sluitingsdatum (12 mei) een e-mail te verzenden naar: [email protected] voeg daarbij uw voetbal CV en motivatiebrief toe, bij vragen aangaande deze functie en of nadere informatie kunt u eveneens gebruik maken van bovenstaand contact gegevens.

Rachid Eddaoudi
Hoofd jeugdopleidingen Sportlust’46

Reageren op deze plaatsing