TRAINER WSC2

| nldevoet-dehdari |

TRAINER WSC 2

v.v. WSC is met 1,000 leden de grootste amateurvoetbalclub van Waalwijk . De club staat bekend om haar professionele organisatie met als fundament een breed gedragen jeugdopleiding die is geënt op spelplezier en talentontwikkeling. De selectie bestaat uit WSC1 (2e klasse zondag) en WSC2 (reserve 1e klasse zondag ). Het technisch beleid van de club is al jaren gericht op doorstroming van getalenteerde jeugdspelers naar de twee selectie-elftallen. Hierdoor is een groep ontstaan van jonge, talentvolle spelers die voor het overgrote deel opgegroeid zijn bij onze club. WSC1 staat onder leiding van een hoofd- en assistentcoach die al een flink aaantal jaren bij WSC in dienst zijn.
Wij zijn op zoek naar een ambitieuze trainer die samen met die trainers en de groep jonge spelers van WSC2 een hecht team weet te bouwen waarin prestaties, persoonlijke ontwikkeling en spelplezier hand in hand gaan. Doordat de beide selectieteam gezamenlijk optrekken, voelen de spelers van WSC2 de kansen op doorstroming naar het eerste elftal.
Ervaring in het trainersvak is een pré en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld d.m.v. opleiding(en). Je werkt op Sportpark Eikendonk, een prachtige accommodatie met uitstekende trainingsfaciliteiten, tegen een marktconforme vergoeding.

Ga jij deze mooie uitdaging aan? Graag sollicitatie met CV richten aan Vincent Bergmans en Abe Borstrok via mailadres [email protected]

Reageren op deze plaatsing