Trainers JO 19, JO 15 en JO 12

| nldevoet-dehdari |

FC Lienden is op zoek naar een 3 tal trainer Coaches voor haar JO 19-1, 15-1 en JO 12 jeugdteams
FC Lienden, een mooie dorpsclub in de Betuwe, heeft als doel een open en aantrekkelijke voetbalvereniging voor iedereen te zijn, midden in de samenleving, met een regionale en maatschappelijke functie. In de sportieve ambitie is ruimte te bieden voor prestatiegericht en recreatief (breedte) voetbal. De kandidaat gaat deel uitmaken van de FC Lienden Jeugdopleiding er draagt bij in de team en individuele ontwikkeling van onze jeugd teams en individuele spelers. Opleiden en onze jeugdspelers verder door ontwikkelen naar een hoger niveau is een belangrijk uitganspunt.
FC Lienden is een lerende vereniging die spelers en trainers naar een hoger niveau wil brengen, van de kandidaat verwachten wij een zeer gemotiveerde houding om hieraan mee te werken en ons doel te bereiken. FC Lienden is partnerclub van NEC en onze trainers worden ook geschoold in de NEC Academie. Genoemde teams beschikken over talentvolle jeugd.
Profiel:
Ambitieus , representatief en beschikt over een geldige verklaring van goed gedrag. Wij zijn op zoek naar enthousiaste trainers die in het trainersvak willen groeien.
Twee maal in de week training geven en wedstrijddagen coachen (trainingsdagen/tijden bespreekbaar) De kandidaat beschikt over tactische/technische inzicht en heeft discipline, waarden en normen hoog in het vaandel staan. Een trainersdiploma is een pre.

Wat bieden wij:
Een passende vergoeding en FC Lienden wil investeren in de kandidaat en de mogelijkheid bieden om cursussen te volgen op kosten van FC Lienden in een uitstekend klimaat om spelers op te leiden en te ontwikkelen en ook jezelf te ontwikkelen. Er is, bij gebleken geschiktheid, een doorgroeimogelijkheid als Trainer Coach binnen onze club.
FC Lienden beschikt over een prachtige accommodatie en goede trainingsfaciliteiten
Geïnteresseerd?
Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Hoofd Jeugdopleiding , Dick van Kleef via email: [email protected]

Reageren op deze plaatsing