Voor onze snel groeiende jeugdopleiding zijn wij met ingang van het seizoen 2022/2023 op zoek naar trainers voor de breedteteams van onze junioren (JO15 t/m JO19).

Werkomgeving
FC Abcoude is de laatste decennia uitgegroeid van een echte dorpsclub tot een multiculturele voetbalvereniging met ruim 900 leden. Bij FC Abcoude houden we naast goede prestaties op het veld, ook van gezelligheid en hechten veel waarde aan voetbalplezier van onze spelers, vrijwilligers en medewerkers. Wij zijn een vereniging waar naast plezier, ambitie en respect ook betrokkenheid, diversiteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. En met de aanstaande nieuwbouw van ons clubhuis (start zomer 2022) willen we een nieuw elan geven aan FC Abcoude!

Werkwijze
Als trainer krijg je vanuit de club de juiste begeleiding en tools aangeboden die je kunt inzetten om de voetbaltechnische en sociale vaardigheden van zowel je spelers als van jezelf te verbeteren. Binnen FC Abcoude zorgen wij voor diverse workshops en bijeenkomsten en worden er ervaren, gecertificeerde trainers en externe partijen (waaronder onze partnerclub FC Utrecht) ingezet om onze trainers op te leiden. Daarnaast bieden we opleidingsmogelijkheden buiten de club en zijn er doorgroeimogelijkheden binnen de club mogelijk in verschillende functies.

Profiel
De trainer van een junioren selectieteam bij FC Abcoude:
 Is enthousiast, communicatief en sociaal vaardig en kan goed samenwerken;
 Heeft ervaring met het trainen en coachen van junioren;
 Heeft affiniteit met spelers in deze leeftijdscategorie;
 Is gedreven, coacht en motiveert de groep op een respectvolle en positieve manier en staat zowel boven als tussen de (spelers)groep;
 Is 1 of 2 avonden per week beschikbaar om training te geven en indien mogelijk coacht en begeleidt het team op wedstrijddagen (zaterdag of zondag);
 Kan goed samenwerken met andere trainers en HJO en vindt het leuk om binnen het gestelde technische kader met elkaar de spelers van FC Abcoude de kans te geven zich verder te ontwikkelen.

Wat biedt FC Abcoude jou?
Naast de hierboven genoemde opleidings- en ontwikkelmogelijkheden: een vergoeding, afhankelijk van jouw ervaring en behaalde diploma’s.

Ben jij enthousiast geworden en denk jij de trainer te zijn die wij zoeken? Mail dan jouw voetbal- en trainers cv en een korte motivatie t.a.v. Genaro Snijders naar: technischmanager@fcabcoude.nl of naar info@fcabcoude.nl

Reageren op deze plaatsing