VV Bavel zoekt ambitieuze trainer VR 2

| nldevoet-dehdari |

Voor volgend seizoen zijn wij op zoek naar een ambitieuze trainer voor VR 2. Binnen v.v. Bavel zijn we doorlopend bezig met het ontwikkelen van de organisatie. Dit geldt zeker ook voor de vrouwenafdeling. Doel hiervan is om de speelsters met nog meer plezier en succes te laten voetballen.

De selectieteams van v.v. Bavel spelen al jarenlang op een hoog niveau. Bavel VR 1 speelt in de landelijke Hoofdklasse. Bavel VR 2 acteert in de 2e Klasse en speelt op 7 mei as. de halve finale van het bekertoernooi. Naast de selectieteams kent de vrouwenafdeling ook nog twee recreatieve teams en twee MO-17 teams.

De ambitie voor VR 2 voor de komende twee seizoenen is om enerzijds door te groeien tot een stabiele middenmotor in de 2e Klasse. Anderzijds is VR 2 het opleidingsteam voor VR 1. Dit leidt ertoe dat de trainers van Bavel VR 1 en 2 nauw met elkaar samenwerken.

In het 2e kunnen speelsters wennen aan het spelen op hoog niveau met als doel om na één of twee seizoenen meerdere speelsters door te laten stromen naar VR 1. In de praktijk betekent dit dat van een trainer gevraagd wordt om de speelsters met name te laten ontwikkelen op handelingssnelheid en het vergroten van het tactisch inzicht. Ook het “leren winnen en presteren” (met behoud van het plezier), is onderdeel van de ontwikkeling.

Van de trainer wordt verwacht dat hij / zij aandacht heeft voor zowel de individuele ontwikkeling van speelsters alsook het team als geheel. Hij / zij beschikt over goede didactische vaardigheden en heeft recentelijk meerdere jaren op het veld heeft gestaan als trainer. Een voetbalverleden op hoog (amateur-)niveau en het bezit van trainersdiploma’s zijn een pré.

Wij vinden het belangrijk dat de trainer zowel tussen als boven de speelsters kan staan. De speelsters hebben behoefte aan structuur en duidelijkheid, maar ook aan ruimte en het leren omgaan met eigen verantwoordelijkheid.

Vrouwen 2 traint op dinsdag- en donderdagavond.
De wedstrijden worden gespeeld op zondagen om 10.00 of 12.00 uur.

Kortom, we zijn op zoek naar een kandidaat die:
• Zich graag inzet voor v.v. Bavel
• De drive heeft om zichzelf blijvend te ontwikkelen als trainer/coach
• Een visie heeft op voetbaltechnisch en -tactisch gebied
• Ervaring heeft met het trainen en coachen van speelsters vanaf 17 jaar
• Beschikt over communicatieve vaardigheden en mede daarmee plezier en prestaties aan elkaar kan koppelen
• Belang hecht aan een goede samenwerking
• Ambitie heeft om deze functie voor minimaal twee seizoenen te vervullen

Interesse?
Naast dat het voor v.v. Bavel van grote waarde is om een goede bezetting in de organisatie te hebben, is het ook heel leuk om actief te zijn binnen de club. Je hebt contact met veel mensen binnen en buiten de vereniging en wordt nauw betrokken bij allerlei ontwikkelingen.

Voor zijn / haar bijdrage en inzet ontvangt de trainer de hiervoor binnen v.v. Bavel gebruikelijke vergoeding.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit profiel, mail dan naar [email protected] t.a.v. Roeland Verbeet voor het plannen van een (kennismakings-)gesprek. Bellen kan uiteraard ook.

Roeland (0651 19 32 09) is graag bereid om alle vragen te beantwoorden.

Reageren op deze plaatsing