W.V.V.’34 is voor het seizoen 2023/2024 op zoek naar een trainer voor het 2e elftal.
Het 2e elftal speelt momenteel in de reserve 1e klasse zondag waarin afgelopen seizoen de nacompetitie naar de Hoofdklasse werd bereikt. Momenteel bezet het de gedeelde 1e plek in de competitie. De jonge, gedreven groep traint op de dinsdag- en donderdagavond. W.V.V.’34 streeft ernaar om in het 2e elftal op niveau te presteren, ondersteunend te zijn voor het 1e elftal en de veelal jonge spelers klaar te stomen voor het hoogst mogelijke niveau.
Taken en verantwoordelijkheden:
– De trainer geeft leiding aan de technische staf van de 2e selectie.
– De trainer is verantwoordelijk voor het tijdig samenstellen van de selectie, in samenwerking met de technische commissie.
– De trainer verzorgt de trainingen en coacht het tweede elftal tijdens wedstrijden.
– De trainer zal een belangrijke rol spelen in de doorstroming van talentvolle jeugd naar de 1e selectie en heeft daarom intensief contact met de trainers van in het bijzonder het 1e, 3e, JO19-1 en hoofd opleidingen.
– De trainer vertegenwoordigt het 2e elftal van W.V.V.’34 op wedstrijddagen is daarbij een ambassadeur voor de hele vereniging.
Profiel van de ideale kandidaat:
– De trainer is in het bezit van het trainersdiploma UEFA C/TC III en heeft ervaring op het gebied van coaching, begeleiding en trainingen.
– De trainer is gericht op doorstroming van eigen jeugd en heeft tot doel om spelers en zichzelf verder te ontwikkelen. Hij stelt in samenwerking met de technische commissie en de trainers van het 1e elftal de selectie samen.
– De trainer heeft voldoende oog voor de verenigingsstructuur/cultuur waarin prestatie en plezier samen op gaan.
– De trainer communiceert gemakkelijk en eerlijk met spelers, begeleiding en overige betrokkenen.
– De trainer wil volgens het herkenbare spelsysteem van W.V.V.’34 voetballen, voor het 2e elftal is dit complementair aan het systeem dat door het 1e elftal wordt gespeeld.
– De trainer toont betrokkenheid bij de hele vereniging.
Het bestuur oriënteert zich komende weken op de procedure. Trainers die hun belangstelling kenbaar willen maken kunnen dit per mail doen per e-mail via coordinator_vtz@wvv34.nl.
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Geert Jan Assink (Hoofd Voetbaltechnische Zaken) via het bovenstaande mailadres.

Reageren op deze plaatsing