Zwaluwen Utrecht vrouwen 1 zaterdag zoekt trainer/coach

| nldevoet-dehdari |

Wij zijn met ingang van het seizoen 2022/2023 op zoek naar een nieuwe trainer (m/v) voor het eerste vrouwenelftal van Zwaluwen Utrecht. Als trainer-coach ben jij verantwoordelijk voor een fanatieke en enthousiaste groep vrouwen, die dit seizoen uit komt in de 3e klasse op zaterdag. Onze ambitie is om door te groeien naar de 2de klasse.

Momenteel heeft Zwaluwen 3 vrouwenteams op de zaterdag, 1 vrouwenteam op de zondag en een groeiend aantal van 13 meidenteams. Er is binnen de club sprake van een selectiebeleid en een (groeiende) aandacht voor het vrouwen/meidenvoetbal.

Bij het 1ste elftal staat prestatiegericht voetbal centraal. We zijn op zoek naar een enthousiaste trainer die 2x in de week de training (maandag en woensdag) wil verzorgen en op zaterdag de coaching op zich wil nemen. Ben jij een trainer die graag wil werken met selectiespelers die enthousiast, hoogopgeleid, flexibel en erg betrokken zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou.

We vinden het belangrijk dat onze trainer:
– enthousiasmeert en motiveert en zorg draagt voor wedstrijdgerichte trainingen.
– zorgt voor positieve begeleiding en coaching op zaterdag tijdens de wedstrijden.
– spelers en het team voetbaltechnisch en voetbaltactisch naar een hoger niveau brengt.
– aandacht heeft voor discipline en fatsoenlijke omgangsvormen.
– een natuurlijke leider is en slagvaardig durft te zijn.

In het bezit zijn van UEFA C (TC3) is een pré maar is dat niet het geval en ben je bereid om te leren en jezelf te ontwikkelen op voetbalgebied, dan staan we daar ook voor open! Het is belangrijk dat zowel plezier als prestatie worden meegenomen in training en coaching. Een passende financiële vergoeding is beschikbaar. Evenals goede trainingsfaciliteiten en -materialen.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie met CV naar [email protected] of neem bij vragen contact op met Jan Kennis ([email protected]), bestuurslid vrouwen/meiden voetbal.

Reageren op deze plaatsing