TrainersShop

Speelwijzetraining deel 1 t/m 4: De boekenserie

 84,70

De nieuwe voetbalmethode stelt de coach in staat om zijn eigen verhaal te ontwerpen én af te stemmen op het team en het individu.

De methode geeft de coach de structuur én voldoende bewegingsruimte en voorziet hem tools om de inhoud af te stemmen op de verschillende leeftijdsgroepen.

Artikelnummer: 20369 Categorieën: , , ,

Beschrijving

De nieuwe voetbalmethode stelt de coach in staat om zijn eigen verhaal te ontwerpen én af te stemmen op het team en het individu. De coach kan procesmatig aan de slag met specifieke wedstrijdsituaties of zijn training afstemmen op de afgelopen wedstrijd. De methode geeft de coach de structuur én voldoende bewegingsruimte en voorziet hem tools om de inhoud af te stemmen op de verschillende leeftijdsgroepen. Ze is geschikt voor jeugdcoaches die aan de slag zijn met 11 : 11, hoofd jeugdopleidingen en hoofdcoaches. Centraal de teamfuncties: opbouwen, aanvallen via de flank, aanvallen door het centrum en verdedigen/omschakelen. Voetbalmethode achterbladBij het schrijven van een ‘voetbal’boek zijn er grenzen. ‘Voetballen’ is een interactiesport tussen 22 spelers en deze interactie is tot op een bepaalde hoogte op papier vertaalbaar. Zo beschrijven we inhoudelijke situaties tot op een bepaald niveau. Het is aan de coaches om ze in hun club te bediscussiëren en tot leven te brengen. De verdere invulling wordt bepaald door het niveau van de spelers, het niveau van de coaches, de visie van de club. Vergeet daarbij niet om de praktijkdeskundigen te betrekken. Dit boek zal hierbij een grote inspiratiebron en goed hulpmiddel zijn!