TrainersShop

De VoetbalTrainer nr. 239

 16,95

  • Metamorfose van Oranje in het eerste jaar van bondscoach Ronald Koeman
  • Vervroegd doorschuiven van jeugdspelers
  • FIFA’s technische WK-analyse
  • Freddie Gößling, keeperstrainer RB Leipzig
  • Onder 7 in Vlaanderen speelt 2:2 +2K

Levering na bestelling 1 tot 2 werkdagen.

Artikelnummer: 31035 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

In De VoetbalTrainer nr. 239:

Metamorfose van Oranje in het eerste jaar van bondscoach Ronald Koeman

Ongeveer een jaar geleden werd Ronald Koeman gebeld door KNVB-directeur Eric Gudde om te praten over het bondscoachschap. We zijn nu tien interlands verder en Nederland houdt weer van Oranje. De kers wordt in juni 2019 op de taart gezet als Nederland aantreedt in de finalewedstrijden van de Nations League. Het kan verkeren. Hoe kijkt de bondscoach zelf naar de ongekende opmars van zijn team?

Vervroegd doorschuiven van jeugdspelers

Als een jeugdspeler qua niveau boven zijn teamgenoten uitsteekt, wanneer is het dan een goed moment om hem vervroegd door te schuiven naar een hogere leeftijdscategorie?

FIFA’s technische WK-analyse

Enige maanden na het WK 2018 in Rusland presenteerde de FIFA het technische rapport. In dit artikel laten we een aantal van hun bevindingen de revue passeren.

Freddie Gößling, keeperstrainer RB Leipzig

Voor de zevende maal organiseerde keeperstrainer Maarten Arts, tegenwoordig in dienst van de elfvoudige Belgische landskampioen Union St. Gilles, een driedaagse keepersconferentie. Het evenement vond plaats in Mierlo en trok behalve tientallen geïnteresseerde keeperstrainers tevens boeiende sprekers/trainers die bovendien op het veld de daad bij het woord voegden

Onder 7 in Vlaanderen speelt 2:2 +2k

In België speelt de Onder 6 al een viertal jaar 1:1 + 2k. Het bleek een erg krachtige leeromgeving voor de jongste voetballertjes. Voetbal Vlaanderen, de Vlaamse vleugel van de KBVB, introduceerde daarom vanaf dit seizoen ook een nieuw format voor de Onder 7

Serieus omgaan met een leuk potje voetbal

De meeste trainer-coaches hebben naast een voetbaltechnische verantwoordelijkheid ook een opvoedkundige rol. Zij brengen spelers waarden en normen bij, maken afspraken en hebben een kader waarin iedereen binnen het team mag bewegen.

Reactievermogen van keepers trainen

Column Art Langeler

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De VoetbalTrainer nr. 239” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.