Het TrainingsPlanner Clubabonnement NIEUW

Speciaal ontwikkeld voor  voetbalverenigingen. Ontdek het gemak van één online programma met goede oefenstof voor alle (jeugd) trainers. En om zo meer structuur en continuïteit te krijgen in het (jeugd) beleid. Geschikt voor alle niveaus, van de  pupillen tot senioren teams.

Meer teams, meerdere gebruikers

 • Zoek in maar liefst 800 oefenvormen en kies uit ruim 500 trainingen
 • Een passende leerlijn voor ieder niveau/leeftijd
 • Het hele seizoen in een overzichtelijke agenda met 6-weekse periodisering
 • Zet ook je (oefen)wedstrijden in de agenda
 • Maak je eigen oefenvormen en stel je eigen trainingen samen
 • Support (per e-mail en telefonisch bereikbaar)
 • Meerdere teams en gebruikers (5, 10, 15, 20 of onbeperkt)
 • Een eenvoudige module om zelf leerlijnen te maken
 • Vul de TrainingsPlanner aan met oefenstof en trainingen van de club
 • Nieuw! nu meerdere hoofdgebruikers/beheerders
 • Nieuw! beheerder kan eenvoudig 'omschakelen' naar account van trainers

Vragen over het TrainingsPlanner clubabonnement? Neem gerust contact met ons op.

Stuur je vraag naar support@eisma.nl of bel op werkdagen naar Heleen Rodenhuis via +31 (0)88 - 294 48 63 voor alles wat je wilt weten over de TrainingsPlanner.

Meer teams, meer gebruikers

De functionaliteiten, database, structuur en oefeningen in de clubversie zijn gelijk voor alle gebruikers. Er zijn diverse opties voor aantal gebruikers (5, 10, 15, 20, 25 en onbeperkt ). Welke optie je ook kiest, voor alle opties geldt dat er één hoofdgebruiker is die de rol als 'beheerder' heeft dus 'supervisie' over de planningen en trainingen.

Welke trainingen en oefeningen staan er in?

In de database van de TrainingsPlanner staan ruim 1350+ trainingen en oefeningen. Stuk voor stuk samengesteld door experts. Een training is hierin opgebouwd uit 3 onderdelen: warming-up, oefening en partijspel. Alle oefeningen (items) zijn voorzien van een tekening, heldere uitleg in tekst en vaak een video. Ook handig, iedere oefening kan worden opgeslagen als pdf.file (exporteren of printen).

Het is daarnaast mogelijk om zelf trainingen samen te stellen op basis van de voorhanden zijnde oefenstof. U kunt ook eigen oefenstof gebruiken in trainingen die u zelf samenstelt.

Hoe maak ik leerlijnen voor de teams?

Wij hebben in de TrainingsPlanner voor iedere leeftijdsgroep een complete leerlijn samengesteld (per periode van 6 weken) die per team of niveau kan worden ingepland. Aansluitend kan dan de agenda gevuld worden met bijpassende trainingen en oefeningen. De 'superuser' kan alle leerlijnen beheren en bekijken via het menu.

Ook kan de superuser de leerlijn aanpassen of gebruik maken van eigen leerlijnen (van bijv. de eigen vereniging). Deze tool is ook handig om zowel de leerlijnen van de boven- als de onderbouw in kaart te brengen.

Welke opties zijn er voor onze voetbalclub?

Uitgangspunt is dat de TrainersPlanner voor alle niveaus en alle clubs in te zetten is. Gebruikersvriendelijkheid is dus zeer belangrijk, maar ook moet de investering van het programma voor de club in verhouding staan met het aantal gebruikers. Hier hebben wij bij de samenstelling van de clubpakketten rekening mee gehouden. Het clubabonnement is voor de periode van 1 jaar, de tarieven zijn per jaar en exclusief 21% BTW.

Clubpakket 1
 
Tot 5 gebruikers (trainers/teams)
 
€ 250,-   
 
Clubpakket 2
 
Tot 10 gebruikers (teams/trainers)
 
€ 475,- 
 
Clubpakket 3
 
Tot 15 gebruikers (trainers/teams)
 
€ 675,-
 
Clubpakket 4
 
Tot 20 gebruikers (trainers/teams)
 
€ 850,-
 
Clubpakket 5
 
Onbeperkt aantal gebruikers
 
€ 999,- 
 
Proefpakket
14- daagse proefperiode
gratis

Deze clubs kiezen ook voor de Trainingsplanner!

Veel clubs in Nederland maken al gebruik van de clubversie van de TrainingsPlanner! Is jouw club de volgende?

Vraag hier een 30-daagse proefversie van de TrainingsPlanner aan

Vraag hier je TrainingsPlanner Club proefversie aan. Ook kan je op werkdagen kan je bellen naar Heleen Rodenhuis via +31 (0)88 - 294 48 63 of mailen naar h.rodenhuis@eisma.nl voor meer informatie.