Vakblad De Voetbaltrainer

Tijdelijk met staand tactiekbord als welkomstgeschenk

Al 39 jaar is De Voetbaltrainer hét vakblad voor de toegewijde trainer/coach. Het magazine komt acht keer per jaar uit en bevat 80 pagina's vol interviews met toptrainers, voetbal oefenstof en analyses. Met onderwerpen als speelwijzeontwikkeling, trainingsmethodologie, pedagogiek en psychologie. In de video van De Voetbaltrainer 265 kun je een digitaal kijkje in dit nummer nemen.

Toptrainers

Interviews met toptrainers als Koeman, Klopp en Deschamps

Oefenstof

Praktische oefenvormen om de speelwijze in te slijpen

Tactiekbord

Gratis tactiekbord t.w.v. €49,95 bij een abonnement

CoachVak

Gratis toegang tot online archief CoachVak, met handige zoekfunctie

Abonnee voordeel

Krijg €40 korting op de nieuwe online cursus Gegenpressing  (€ 55 i.p.v. € 95)

Korting op online cursussen VBT Academie

Met een abonnement op het vakblad De Voetbaltrainer krijg je bij je aanmelding € 40 korting op de cursus Spelprincipes (3 KNVB-studiepunten) en Gegenpressing (3 KNVB-studiepunten). Je betaalt dan € 55  in plaats van € 95. Voor de nieuwe cursus Van Team van Selectie (4 KNVB-studiepunten) krijg je € 60 korting. Voor de abonneekorting kun je de speciale kortingscodes gebruiken. Alle aanmeldingen zullen we persoonlijk checken op je lidmaatschap of abonnement.

Welkomstcadeau: tactiekbord

En als extra: als je nu een abonnement op het vakblad De Voetbaltrainer neemt, krijg je als welkomstgeschenk een staand magneetbord met tactische zones. Het tactiekbord (400 x 650 mm) wordt geleverd met 41 gekleurde magneten (18x geel, 18x rood, 5x zwart), een stift en een wisser. Aan de ene kant bevindt zich een regulier veld, aan de andere kant zijn 24 tactische zones gemarkeerd. Het bord is waterafstotend.

Welkomstcadeau: tactiekbord

Gratis voorbeeldmagazine

Wil je een indruk krijgen van hoe de artikelen in het vakblad eruitzien? Ter kennismaking hebben we een gratis voorbeeldmagazine samengesteld. Je krijgt deze als PDF in je mail. Dit voorbeeldmagazine bevat artikelen over onder meer spelprincipes, hoog drukzetten en aanvallen tegen een laag blok. Het e-book is samengesteld uit artikelen uit eerdere edities van het vakblad.

Losse nummers bekijken en bestellen

In de trainersshop zijn losse edities van het vakblad terug te vinden en na te bestellen. Regelmatig koppelen we aan het vakblad een bepaald thema, zoals scenario's in een wedstrijd (VT216), spelhervattingen (VT222), spelprincipes (VT233) en het WK 2018 (VT235). De katernen die elke editie bevat - de JeugdVoetbalTrainer en het KNVB-katern - zijn voor abonnees als losse e-books gratis te downloaden in de trainersshop.

 • De VoetbalTrainer nr. 265
   17,95
 • De VoetbalTrainer nr. 264
   17,95
 • De VoetbalTrainer nr. 263
   17,95
 • De VoetbalTrainer nr. 262
   17,95
 • Vragen over een abonnement? Neem gerust contact met ons op!

  Bel +31 (0)88 - 22 66 648 of stuur je vraag naar klantenservice@eisma.nl voor alles wat je wilt weten over het vakblad.