Vakblad De Voetbaltrainer

Tijdelijk met staand tactiekbord als welkomstgeschenk

Al 36 jaar is De Voetbaltrainer hét vakblad voor de toegewijde trainer/coach. Het magazine komt acht keer per jaar uit en bevat 80 pagina's vol interviews met toptrainers, oefenstof en analyses. Er wordt aandacht besteed aan onderwerpen als speelwijzeontwikkeling, trainingsmethodologie, pedagogiek en psychologie. In de preview van De Voetbaltrainer 241 is te zien hoe deze editie van het vakblad er vanbinnen uitziet.

Toptrainers

Interviews met toptrainers als Koeman, Klopp en Deschamps

Oefenstof

Praktische oefenvormen om de speelwijze in te slijpen

Tactiekbord

Gratis tactiekbord t.w.v. €49,95 bij een abonnement

CoachVak

Gratis toegang tot online archief CoachVak, met handige zoekfunctie

Welkomstcadeau: tactiekbord

Wie zich nu abonneert op De Voetbaltrainer, krijgt als welkomstgeschenk een staand magneetbord met tactische zones. Het tactiekbord (400 x 650 mm) wordt geleverd met 41 gekleurde magneten (18x geel, 18x rood, 5x zwart), een stift en een wisser. Aan de ene kant bevindt zich een regulier veld, aan de andere kant zijn 24 tactische zones gemarkeerd. Het bord is waterafstotend.

Welkomstcadeau: tactiekbord

Gratis voorbeeldmagazine

Wil je een indruk krijgen van hoe de artikelen in het vakblad eruitzien? Ter kennismaking hebben we een gratis voorbeeldmagazine samengesteld. Je krijgt deze als PDF in je mail. Dit voorbeeldmagazine bevat artikelen over onder meer spelprincipes, hoog drukzetten en aanvallen tegen een laag blok. Het e-book is samengesteld uit artikelen uit eerdere edities van het vakblad.

Losse edities bekijken en bestellen

In de trainersshop zijn losse edities van het vakblad terug te vinden en na te bestellen. Regelmatig koppelen we aan het vakblad een bepaald thema, zoals scenario's in een wedstrijd (VT216), spelhervattingen (VT222), spelprincipes (VT233) en het WK 2018 (VT235). De katernen die elke editie bevat - de JeugdVoetbalTrainer en het KNVB-katern - zijn voor abonnees als losse e-books gratis te downloaden in de trainersshop.

 • De VoetbalTrainer nr. 241
   16,95
 • De VoetbalTrainer nr. 240
   16,95
 • De VoetbalTrainer nr. 239
   16,95
 • De VoetbalTrainer nr. 238
   16,95
 • Vragen over een abonnement? Neem gerust contact met ons op!

  Bel +31 (0)88 - 294 48 63 of stuur je vraag naar support@eisma.nl voor alles wat je wilt weten over het vakblad.