Vakblad De Voetbaltrainer

Tijdelijk met staand tactiekbord als welkomstgeschenk

Al 39 jaar is De Voetbaltrainer hét vakblad voor de toegewijde trainer/coach. Het magazine komt acht keer per jaar uit en bevat 80 pagina's vol interviews met toptrainers, voetbal oefenstof en analyses. Met onderwerpen als speelwijzeontwikkeling, trainingsmethodologie, pedagogiek en psychologie. In de video van De Voetbaltrainer 266 kun je een digitaal kijkje in dit nummer nemen.

Toptrainers

Interviews met toptrainers als Koeman, Klopp en Deschamps

Oefenstof

Praktische oefenvormen om de speelwijze in te slijpen

Tactiekbord

Gratis tactiekbord t.w.v. €49,95 bij een abonnement

CoachVak

Gratis toegang tot online archief CoachVak, met handige zoekfunctie

Abonnee voordeel

Krijg €40 korting op de nieuwe online cursus Gegenpressing  (€ 55 i.p.v. € 95)

Korting op online cursussen VBT Academie

Met een abonnement op het vakblad De Voetbaltrainer krijg je bij je aanmelding € 40 korting op de cursus Spelprincipes (3 KNVB-studiepunten) en Gegenpressing (3 KNVB-studiepunten). Je betaalt dan € 55  in plaats van € 95. Voor de nieuwe cursus Van Team van Selectie (4 KNVB-studiepunten) krijg je € 60 korting. Voor de abonneekorting kun je de speciale kortingscodes gebruiken. Alle aanmeldingen zullen we persoonlijk checken op je lidmaatschap of abonnement.

Welkomstcadeau: tactiekbord

En als extra: als je nu een abonnement op het vakblad De Voetbaltrainer neemt, krijg je als welkomstgeschenk een staand magneetbord met tactische zones. Het tactiekbord (400 x 650 mm) wordt geleverd met 41 gekleurde magneten (18x geel, 18x rood, 5x zwart), een stift en een wisser. Aan de ene kant bevindt zich een regulier veld, aan de andere kant zijn 24 tactische zones gemarkeerd. Het bord is waterafstotend.

Welkomstcadeau: tactiekbord

Gratis voorbeeldmagazine

Wil je een indruk krijgen van het vakblad de Voetbaltrainer? Dit E-book is een voorbeeldmagazine van de eerder in juni verschenen editie 266 met een hoofdartikel met Pascal Jansen. Dit E-book is een gratis inkijkexemplaar om kennis te maken met het vakblad De Voetbaltrainer.

Losse nummers bekijken en bestellen

In de trainersshop zijn losse edities van het vakblad terug te vinden en na te bestellen. Dit geldt ook voor de meest recente specials die geheel in het teken staan van een specifiek thema. Denk aan EK/WK, bepaalde teamfuncties, formaties etc.

 • De VoetbalTrainer nr. 273
   18,95
 • De VoetbalTrainer nr. 272
   18,95
 • De VoetbalTrainer nr. 271
   18,95
 • De VoetbalTrainer nr. 270
   18,95
 • Vragen over een abonnement? Neem gerust contact met ons op!

  Bel +31 (0)88 - 22 66 648 of stuur je vraag naar [email protected] voor alles wat je wilt weten over het vakblad.